Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Biblioteci

Cărți, reviste, figurine decorative sau suveniruri de călătorie... ne place să colecționăm lucruri importante și apropiate de inimile noastre. Vrând sau nu, cu fiecare zi,

lună și an, avem acasă tot mai multe accesorii, care umplu tot mai mult spațiul din jurul nostru. Cum să vă asigurați că obiectele de care nu doriți să vă despărțiți nu copleșesc interiorul, ci devin frumosul său decor? Rafting-ul este o modalitate simplă de a dezvolta un perete gol, astfel încât să depozitați și să expuneți în mod corespunzător saga unei prințese nordice sau colecția de CD-uri a idolului nostru din tinerețe. În mini-ghidul nostru, vă vom prezenta câteva idei pentru o utilizare interesantă a acestui mobilier discret în patru pereți.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Bibliotecă deschisă cu trei etaje Stejar TRAX 67x32x88,5
  36%
  24h
  Bibliotecă deschisă cu trei etaje Stejar TRAX 67x32x88,5
  Special Price 229,95 RON Regular Price 357,95 RON
 2. Dulap ERGO
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Camera de zi cu o notă modernă - Rafturi la mansardă

Rafturile aparțin categorii de mobilier complet utilizabil. De obicei, nu îi acordăm prea multă importanță atunci când ne amenajăm spațiul de acasă de vis. Mai mult decât atât, mulți oameni ar putea crede că este doar o bază pentru accesoriile decorative pe care le punem pe suprafața lui. Nimic nu ar putea fi mai greșit. Modelele oferite în magazinul nostru online restilo impresionează atât prin latura practică, cât și prin designul estetic, care se potrivește perfect în interioarele decorate în conformitate cu tendințele contemporane.

Rafturile metalice și rafturile de perete sunt excelente pentru spațiile moderne. Primul grup este de obicei caracterizat printr-un design simplu, geometric. O structură din fier sau alt aliaj, de obicei vopsită cu email negru sau gri, arată grozav pe un perete monocromatic. Biblioteca de perete poate fi periată și cu un spray auriu sau argintiu, datorită căruia va deveni un plus strălucitor la interior într-un stil glamour. Oamenilor cărora le plac soluțiile neobișnuite și un amestec artistic între patru pereți le va plăcea cu siguranță ideea de a crea o adevărată revoltă de culori pe o structură metalică brută, care vă va pune într-o dispoziție plină de bucurie la vederea ei. Contrar aparențelor, bibliotecile decorative de sine stătătoare nu trebuie să atragă privirea cu o culoare neobișnuită, strălucitoare. Un exemplu perfect de mobilier minimalist și în același timp încântător pentru sufragerie sunt rafturile la mansardă. S-au inspirat din tendința industrială care s-a născut la New York la începutul anilor 1950. Stilul, caracteristic apartamentelor spațioase din Manhattan, arată cum să folosiți materiile prime pentru a crea adevărate opere de artă. Rafturile de perete de la mansardă dovedesc că mobila suspendată nu trebuie să constea doar dintr-o simplă scândură de lemn. Blaturile acoperite cu o structură de fier conferă întregului un caracter distinctiv. Materiile prime utilizate în producția de rafturi moderne pentru sufragerie sunt durabile și solide. Acesta este un alt avantaj al acestor elemente practice ale spațiului de acasă.

Metalul combinat cu PAL creează un produs rezistent la zgârieturi și ușor de întreținut, datorită căruia biblioteca poate rămâne în cei patru pereți mulți ani. În plus, ambele modele au o formă atât de universală încât vor fi grozave nu numai în amenajările industriale, ci și în încăperile mobilate mai tradițional. Cum ar fi sufragerie inspirată din Scandinavia, cunoscută pentru dragostea pentru minimalismul funcțional.

Mai aproape de natură sau câteva cuvinte despre rafturile din lemn

Când vorbim despre frumoasa și diversitatea Scandinaviei, nu putem să nu menționăm lemnul ca materie primă. La urma urmei, toți locuitorii din Nord împărtășesc un atașament puternic față de natură. Le remarcăm mai ales în interioarele decorate după estetica daneză sau norvegiană confortabilă și caldă. Bibliotecile din lemn arată frumos pe pereții ușoare.

Plăci clasice, fulgere neobișnuite sau cutii din paleți... alegerea formei mobilierului depinde cu adevărat de nevoile noastre și de ideea de a dezvolta peretele într-o cameră de zi. Indiferent ce formă ne place, un lucru este sigur - modelele din lemn ne vor permite să ne simțim un substitut pentru o atmosferă liniștită și armonioasă în cei patru pereți. Rafturile pentru living realizate din acest material atemporal se caracterizează printr-un aspect estetic. Lemnul șlefuit cu grijă are o serie de avantaje vizuale. Printre altele, impresionează prin diversitatea sa - fiecare dintre suprafețe este unică datorită granulelor, nodurilor sau crăpăturilor. Culoarea subtilă și caldă vorbește și pentru rafturile de perete din lemn. Garantează că orice spațiu în care agățăm aceste decorațiuni practice de perete va părea confortabil.

De asemenea, nu trebuie să uităm că rafturile de perete din lemn vor arăta din ce în ce mai frumoase de-a lungul anilor. Lemnul îmbătrânit ușor de la an la an va câștiga un farmec extraordinar. Biblioteca prezentată pentru sufragerie se va dovedi a fi o bază excelentă pentru plante vii în ghiveci, precum și pentru tablouri sau rame foto care înfățișează pajiști, lanuri de cereale sau alte peisaje naturale. Cu toate acestea, aspectele vizuale nu sunt singurele avantaje ale modelelor din lemn. De asemenea, se disting prin durabilitate și rezistență ridicată la deteriorarea mecanică. În plus, acest mobilier este hipoalergenic. Ele nu afectează în niciun fel sănătatea și bunăstarea membrilor gospodăriei, inclusiv a celor care suferă de alergii. Rafturile din lemn vor sublinia frumos atașamentul proprietarului spațiului de acasă de natură. Să ne amintim, însă, că dacă dorim ca produse din lemn de stejar sau din fibre de lemn să ne servească mult timp, trebuie să avem grijă de ele. Când curățați, de exemplu, când praful se depune sau o picătură fierbinte de ceară patează blatul, nu folosiți cârpe aspre sau agenți de curățare chimici. O bucată umedă de cârpă moale este suficientă. De asemenea, ai grijă la razele soarelui. Prea multă radiație ultravioletă poate deteriora lemnul.

Duotul perfect sub forma unei biblioteci negre și a unei biblioteci albe

Alb și negru, alb și negru... pentru mulți, aceste două culori atemporale sunt inseparabile. Sunt ca ziua și noaptea, cerul și pământul. Indiferent ca ne plac contrastele sau suntem mai aproape de spatiile monocromatice in culori deschise sau inchise, acest duo este un clasic cand vine vorba de amenajarea unui interior elegant si stilat. Decorul alb-negru se potrivește atât camerelor tradiționale și se încadrează perfect în minimalismul caracteristic tendințelor moderne de design interior. Interesant este că cecul alb și negru este unul dintre simbolurile principale, referitor la vremurile vechi, retro. Pentru iubitorii acestei combinații expresive, există întotdeauna o modalitate de a o introduce în camera de zi sau dormitor. Totuși, dacă avem o suprafață destul de mică, trebuie să fim atenți la proporția adecvată de alb-negru pentru ca acestea să nu copleșească camera.

În acest caz, accesoriile, cum ar fi tot felul de decorațiuni interioare practice, vor fi o idee grozavă. Să dezvoltăm un perete gol cu o bibliotecă alb-negru. Amplasarea acestor două piese de mobilier de culori diferite una lângă alta va crea o compoziție interesantă. Putem alege modele identice, geometrice sau alege două biblioteci complet diferite pentru sufragerie, datorită cărora cei patru pereți ai noștri vor părea și mai originali. Caracterul brut al decorațiunilor suspendate alb-negru poate fi spart cu ușurință datorită adaosurilor decorative pe care le punem la suprafață.

Suvenirurile multicolore de la călătorii exotice sau sărbători de familie vor face camera de zi mai confortabilă și mai personală. Să nu uităm, însă, că pentru a crea un aranjament plin de clasă, trebuie să reții că toată treaba trebuie decorată cu gust, fără o cantitate exagerată de ornamente. Minimaliștilor le va plăcea cu siguranță ideea de a plasa câteva rafturi negre în partea de jos și de a atârna câteva rafturi luminoase deasupra lor într-un aranjament similar. Apoi, este suficient să așezi câteva cărți, reviste și CD-uri preferate pe unele suprafețe și totul va părea un decor extrem de eficient. În magazinul nostru online Restilo, puteți găsi rafturi în forme geometrice care încântă prin simplitatea inclusă în soluțiile arhitecturale moderne. Printre oferta larga vom gasi atat modele negre, metalice cu detalii decorative inspirate din moda frantuzeasca, cat si elemente clasice care se vor incadra in orice decor. Cu ajutorul unor rafturi de perete în aceste două culori contrastante putem amenaja atât un living industrial, cât și o încăpere încântătoare provensală plină de atmosferă idilică.

Idee de bibliotecă pentru acasă

Visul practic al oricărui iubitor de a se adânci în povești scrise pe cartonașe de hârtie este o bibliotecă privată în interiorul casei. Cu toate acestea, nu toată lumea își poate permite o cameră separată care nu va fi doar birou, ci și o sală de lectură. Dimensiunea mică nu înseamnă însă că trebuie să renunțăm la planuri de a umple spațiul din jurul nostru cu cărți. Rafturile clasice sunt perfecte pentru apartamentele mici. Acesta este un excelent brevet pentru dezvoltarea spațiului liber, fără impresia unui interior copleșit. Crearea unei biblioteci de acasă folosind rafturi de cărți  este o soluție excelentă, în special pentru persoanele care sunt familiarizate cu conceptul de „tsundoku”. Cuvântul care provine din Țara Soarelui Răsare definește oamenii care cumpără și colecționează atât de multe cărți încât nu le pot citi pe toate. Această stare, însă, nu înseamnă neapărat că de fiecare dată când vom intra în sufragerie sau dormitor, vom fi întâmpinați de imaginea unor volume de poezie îngrămădite până în tavan. Arhitecții contemporani și oamenii care amenajează spațiile de acasă se descurcă perfect cu colecția de povești în creștere sistematică a pasionaților de literatură. Sunt rafturile care ne vor ajuta să depozităm în siguranță și, în același timp, să expunem frumos lucrările noastre preferate de poeți sau scriitori. Să ne amintim, însă, că o bibliotecă astfel aranjată ar trebui să se potrivească și cu decorul sufrageriei sau holului nostru. Rafturile selectate cu pricepere pot sublinia frumos caracterul camerei. Dacă în cei patru pereți ai noștri există armonie rezultată din folosirea materialelor naturale în conformitate cu tendința rustică sau biofilia din ce în ce mai populară, să ne concentrăm pe rafturile din lemn.

O bibliotecă realizată din rafturi de cărți, în afară de rolul estetic fără îndoială într-un interior de casă, ar trebui să fie și practică. La urma urmei, toți cei care colecționează cărți o fac din dragoste pentru lectură, așa că de fiecare dată a ajunge la un volum selectat ar trebui să fie simplu și plăcut. În plus, compoziția formată din mai multe rafturi trebuie să suporte multă greutate. Deci haideți să alegem modele solide și stabile. De asemenea, ar trebui să ne amintim despre asamblarea lor corectă cu utilizarea diblurilor, șuruburilor și burghiilor adecvate. În acest fel, vom fi siguri că biblioteca din rafturi decorative de perete ne va servi mulți ani, devenind nu doar un element practic al interiorului, ci și frumosul său decor.

Rafturi decorative pentru toată lumea

În mini-ghidul nostru, nu uităm nici de pasionații de rafturi decorative de perete, care încântă prin grija manoperei și detaliile fanteziste. Modelele funcționale și în același timp extrem de stilate sunt o modalitate grozavă de a crea o amenajare unică în spațiul din jurul nostru, care să atragă nu doar membrii gospodăriei, ci și oaspeții acestora. Printre oferta bogata a magazinului online Restilo se gasesc atat rafturi decorative de perete cat si cele din fibre de lemn. Decorațiunile clasice, compacte, pot fi agățate pe perete imediat după despachetare sau lăsați-vă imaginația să zboare și pictați și decorați singur modelele finite. Sperăm că mini-ghidul nostru te-a ajutat să descoperi rafturile, datorită cărora poți oferi casei tale un caracter mai personal într-un mod frumos.

To Top