Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Benzi magnetice pentru cuțite

Bucătăria este inima oricărei case. Este un loc pentru întâlniri, gătit împreună și conversații lungi și fără grabă. În timp ce stăm acolo, timpul încetează să mai existe, iar

noi, cu o ceașcă din ceaiul nostru preferat în mână, ne odihnim după o zi intensă de muncă. Prin urmare, atunci când aranjați bucătăria, merită să ne amintim despre puterea accesoriilor selectate corespunzător. Ele sunt capabile să introducă o atmosferă confortabilă și caldă în interiorul nostru. Când alegeți elemente individuale, amintiți-vă despre aspectele lor estetice și practice. Produsele funcționale ne vor ajuta să ne pregătim mâncărurile preferate și ne vor încuraja întreaga familie să pregătească mesele. Elementele esențiale din fiecare bucătărie sunt, desigur, cuțitele ascuțite ca brici, precum setul de lame AZZA.Pentru a ne bucura pe deplin de precizia lor, ar trebui să ne gândim la depozitarea lor corespunzătoare. Cea mai bună soluție este să așezați cuțitele pe o bandă magnetică, care va avea grijă de starea lamelor și vă va permite să prezentați frumusețea acestora. Ce să aveți în vedere atunci când alegeți o bandă de cuțite? De ce benzile magnetice pentru cuțite nu sunt doar un accesoriu elegant, ci și practic? Veți afla în acest scurt ghid despre benzi magnetice de cuțit.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Avantajele unei bare magnetice de cuțit

Oricât de mare este bucătăria dvs., lamele universale de cuțit vor funcționa cu siguranță în ea. În cazul apartamentelor mici în care fiecare centimetru contează, bara magnetică de cuțit va ușura spațiul. Așezând lamele pe perete, vom câștiga spațiu pe blat și în sertarele bucătăriei. Pe de altă parte, în bucătăriile mai spațioase, benzile magnetice pentru cuțite vor afișa perfect colecția noastră de lame.Toate cuțitele vor fi clar vizibile, datorită cărora le vom avea mereu la îndemână. În plus, bara de cuțit are un efect foarte pozitiv asupra stării lamelor noastre. De-aceea? Banda magnetică pentru cuțite minimizează contactul cu muchia tăietoare a lamei, reducând astfel tocirea cuțitelor și reducând posibilele deteriorări. Acest lucru este, de asemenea, important din motive de siguranță. Cuțitele scoase de pe bara magnetică de cuțit sunt clar vizibile, reducând șansa de rănire accidentală, așa cum s-ar întâmpla cu lamele extrase din partea inferioară a cuțitului. sertar. În plus, un produs precum banda magnetică pentru cuțite PRESIDENT vă permite să vă păstrați cuțitele ascuțite. Folosiți doar ascuțitorul de pe partea laterală a produsului. La ce alte completări practice ne putem aștepta? La banda magnetică pentru cuțite pot exista cârlige pentru agățarea accesoriilor de bucătărie sau recipiente speciale în care putem așeza, de exemplu, o brichetă lungă pentru o sobă cu gaz

Bare pentru cuțite - ce să țineți cont atunci când alegeți

Când alegeți barele de cuțit, merită să acordați atenție dimensiunilor acestora și materialului din care au fost fabricate. În funcție de spațiul de care dispunem, ar trebui să alegem o dimensiune care să găzduiască setul nostru de lame și să le expunem într-un mod elegant. Un alt aspect important este materialul din care este realizat produsul. Cele mai populare sunt benzile din diferite tipuri de plastic, lemn natural și oțel inoxidabil, ca în cazul bandei magnetice pentru cuțite PRESIDENT cu ascuțitor. materialele sunt cel mai ușor de întreținut curat. Doar ștergeți ușor bara cuțitului cu o cârpă umedă și gata. Pe lângă rezistența și durabilitatea incredibile, acest material subliniază clasa interioarelor scandinave moderne. De asemenea, merită să fiți atenți dacă banda de cuțite pe care o alegem are un magnet de care să putem atașa nu numai cuțite, ci și obiecte de zi cu zi, cum ar fi o călătoare, o lingură sau o furculiță lungă pentru carne. Un magnet puternic nu este doar un plus util, ci și o garanție a siguranței.

Sine magnetice pentru cuțite – în loc să te ascunzi, expune!

Sperăm că, după ce citim mini-ghidul nostru pentru benzi de cuțite, cuțitele dvs. nu vor mai ajunge niciodată într-un sertar. În loc să le ascunzi, le poți afișa frumos deasupra blatului din bucătărie. Lamele amplasate pe bara magnetică de cuțit vor adăuga o eleganță unică bucătăriei și vor facilita foarte mult funcționarea pasionaților de gătit. Bara magnetică deține de obicei 5-6 lame, care, datorită protecției și îngrijirii adecvate, vă vor servi ani de zile.

To Top