Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Bănci pentru camera de zi

Amenajarea unei camere de zi este un proces strâns legat de luarea deciziilor. La urma urmei, alegerea unui mobilier specific este o adevărată provocare. Este evident că în zona

de agrement nu poate lipsi un scaun confortabil. Un element de nedespărțit care reunește întreaga familie în acest loc este și o bancă pentru sufragerie. Cunoscut la noi în principal din aranjamentele din anii 90, astăzi încântă prin bogăția de forme interesante.
combinații de culori neobișnuite și utilizarea materialelor interesante.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Masă ERGO
  24h
 2. Masă ERGO
  24h
 3. Masă SWIVO
  24h
  Masă SWIVO
  2.181,95 RON
 4. Masă SWIVO
  24h
  Masă SWIVO
  2.181,95 RON
 5. Masă ORIANA
  24h
 6. Masă JULIE
  24h
  Masă JULIE
  1.494,00 RON
 7. Masă BONA
  24h
  Masă BONA
  502,00 RON
 8. Masă JACOB
  24h
  Masă JACOB
  561,00 RON
 9. Masă PYXE culoare stejar
  18%
  24h
  Masă PYXE culoare stejar
  155,94 RON 190,95 RON
 10. Masă ERGO
  37%
  24h
  Masă ERGO
  671,95 RON 1.061,95 RON
 11. Masă ERGO
  24h
 12. Masă ovală WOODROW culoare maro deschis
  26%
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Fața modernă a băncii din living

Măsuțele de cafea contemporane pentru sufragerie sunt încă bazate pe schema clasică. Cu toate acestea, merită remarcat cât de multă inovație reflectă. Blatul și cadrul sunt elemente necesare care se pot distinge în construcția fiecărei piese de mobilier de acest tip. Formele lor și materialele din care au fost realizate segmentele individuale vă pot surprinde adesea. O masuta de cafea moderna pentru living poate deveni cu siguranta un decor. Combinația dintre aspectul practic și cel vizual este o garanție a unui efect spectaculos. Modelele Newfangled sunt foarte ușor de distins. Care este cel mai rapid mod de a le recunoaște? În primul rând, după construcția bazei, care, în afară de valorile estetice, poate ascunde funcționalități suplimentare. Un cadru stabil este din ce în ce mai des conceput astfel încât să servească și ca spațiu suplimentar de depozitare. În cazul blatului, ar trebui să vă așteptați și la o abordare creativă din partea producătorilor. Designerii de mobilier sunt din ce în ce mai dispuși să folosească materiale care fac din băncile de sufragerie completări spectaculoase, acoperind adesea opere de artă!

Bănci de cameră - frumusețe și funcționalitate atemporale

Banca de sufragerie bazată pe modele clasice funcționează excelent în interioarele moderne ale caselor contemporane. Interpretările actuale ale tipurilor emblematice de mobilier sunt o propunere interesantă pentru compoziții atemporale. Cel mai popular exemplu în acest sens poate fi fotolii cu frunze. Produse in prezent, sunt inspirate din modele model, dar ca si in cazul bancilor, ar trebui sa va asteptati aici la multe elemente cu caracter progresiv. Dacă vrem să creăm o amenajare universală și atemporală în camera noastră de zi, atunci să ne folosim de clasici este o idee grozavă! Ca un plus la modă, care sparge caracterul oarecum convențional al compoziției camerei de zi, oferim covor shaggy. Un accent moale va sublinia modernitatea și va deveni un detaliu plăcut din punct de vedere vizual.

Masuță de cafea mică pentru sufragerie - cum să alegi dimensiunea mobilierului pentru interior?

Dirind sa amenajam o piesa de mobilier de dimensiuni optime in imprejurimile noastre, trebuie in primul rand sa fim atenti la suprafata interiorului. Cu toate acestea, măsurarea dimensiunii nu este suficientă. Trebuie luat în considerare și locul unde echipamentul urmează să fie amplasat în final. Atunci când proiectați interioare, funcționalitatea designului este cheia. La urma urmei, viața va verifica rapid orice presupunere greșită. Pentru a asigura ergonomia aspectului nostru, haideți să verificăm dacă în jurul mobilierului există suficient spațiu care să vă permită să vă deplasați liber în jurul acestuia. Băncile mari pentru sufragerie nu sunt întotdeauna soluția optimă. Din fericire, avem și variante mici din care să alegem, perfecte pentru spații mici și înguste.

To Top