Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Bănci de hol

Când alegem elemente individuale de echipament pentru cei patru pereți ai noștri, merită să ne amintim că viața de zi cu zi verifică caracterul practic al tuturor încăperilor.

După cum este cunoscut, hol este vitrina casei. Aici ajungem de fiecare dată atât înainte de plecare, cât și de întoarcere, de exemplu, de la serviciu. Majoritatea dintre noi au planificat ritualuri care au loc neapărat aici în fiecare zi. Datorită naturii repetitive a unor activități, merită să luați în considerare ce poate fi schimbat pentru a le face rapide și convenabile. O bancă pentru hol este o piesă de mobilier discretă care poate face modificări care sunt benefice pentru tine. Dacă doriți să știți cum vă poate ușura viața, continuați să citiți.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Puf ERGO
  24h
  Puf ERGO
  316,95 RON
 2. Bancă ERGO
  24h
  Bancă ERGO
  1.115,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Banci de hol - cum să găsiți locul perfect?

Alegerea unui element de mobilier, care este un scaun funcțional, nu este o sarcină dificilă. Cu toate acestea, merită să aveți în vedere câteva aspecte importante referitoare la acest proces. În opinia noastră, pentru a asigura cel mai bun efect posibil, acest curs ar trebui să înceapă cu dezvoltarea vizuală a spațiului. O gamă largă de bănci de hol disponibile pe piață înseamnă că și un interior mic poate fi practic amenajat și dotat cu mobilier adaptat acestuia. Bancheta pentru hol vine in diverse forme si forme, si astfel, poate fi amplasata in diferite parti ale incaperii. Dulapurile pentru încălțăminte sunt un element obligatoriu, situat de obicei lângă ușa de la intrare. Aceasta este zona perfectă pentru o bancă practică de hol. Totuși, aceasta nu este regula! Umerașe de perete pentru haine pot fi găsite și în aproape fiecare sală. O soluție interesantă, care merită folosită mai ales în încăperile cu o suprafață mică, poate fi amplasarea scaunului direct sub detaliul menționat. Datorită acestui fapt, putem economisi cu ușurință un spațiu liber valoros.

Cum să alegi un scaun pentru hol?

Știind unde va fi amplasată banca din hol în interiorul dvs., să trecem la problema alegerii unei anumite piese de mobilier. În magazinul nostru veți găsi modele care se încadrează perfect în diverse tipuri de convenții de design interior. Industrialism, glamour, stil scandinav – indiferent de ce tip de estetică este decorată casa ta, suntem convinși că vei găsi locul perfect în oferta noastră. Decizia privind modelul este foarte simpla intr-o situatie in care camera pentru care alegem mobilierul este decorata intr-un caracter anume. Atunci este suficient să găsești un obiect care să se încadreze în valorile estetice definite.

Adesea, completările sunt umerașe pentru suport

Dar ce să faci când sala nu este decorată într-un stil distinct? Circumstanțele de genul acesta pot părea copleșitoare, dar să ne uităm la oportunitățile pe care aceste condiții le creează. Sunt într-adevăr o mulțime și, în opinia noastră, merită să vă lăsați imaginația să zboare și să vă ghidați după gustul dvs. O bancă pentru hol este un plus excelent cu care poți da interiorului selectat o expresie specifică. Folosește-l, de exemplu, ca un accent de culoare într-o culoare intensă, la modă. Datorită acestui lucru, îți vei însufleți sala și o vei face să câștige un detaliu interesant care cu siguranță nu va scăpa atenției oaspeților tăi!

Bănci pentru hol - sunt o idee bună?

Până acum, subiectul unui scaun confortabil a fost discutat mai ales în contextul amplasării acestuia în sală. Cert este că tocmai în acest interior ne decidem cel mai adesea asupra unei piese de mobilier de acest tip. Totuși, asta nu înseamnă că acest loc este singurul potrivit! O bancă tapițată poate deveni o adăugare interesantă și funcțională pentru dormitor. La urma urmei, în această cameră ne pasă cel mai mult la confort. Ce funcții va îndeplini aici? Depinde doar de tine! După părerea noastră, amplasată, de exemplu, chiar lângă pat, va servi cu succes ca spațiu suplimentar pentru elementele necesare la îndemână. O bancă pentru hol se poate dovedi, de asemenea, a fi un ajutor indispensabil în rutina zilnică de îngrijire a dimineții. După cum puteți vedea, există multe posibilități. Cu siguranță vei aprecia un plus de acest tip în împrejurimile tale!

Ca magazin Restilo, în fiecare zi încercăm să oferim clienților noștri mobilier și accesorii de înaltă calitate. O bancă de hol tapițată este un produs care este încă relativ rar folosit ca element de mobilier pentru locuință. Pentru că suntem fani ai stilului bun și al confortului, oferta noastră include o selecție largă de bănci tapițate pentru orice interior de casă. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta completă și să găsiți piesa de mobilier perfectă pentru împrejurimile dvs. Cu ajutorul acestui scaun discret îți vei face viața de zi cu zi mult mai ușoară și mai plăcută.

To Top