Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Articole de veselă

Farfuri plate și adânci, tacâmuri, pahare... acestea sunt primele cuvinte care ne vin în minte când auzim „vesela”. Cu toate acestea, să nu uităm că mâncărurile de bază și

tacâmurile nu sunt totul. Pentru a crea o stilizare completă care să încânte atât prin aspectul său, cât și să impresioneze prin caracter practic, mai avem nevoie de alte elemente de veselă. Coastere cu șervețele și alte gadget-uri, cum ar fi salinele, piperul sau biberoanele vor completa aspectul perfect al mesei noastre, conferindu-i un caracter unic. Elementele de veselă vă vor permite, de asemenea, să organizați mai bine spațiul din bucătărie, să protejați alimentele și să faceți totul mai ordonat și mai estetic. Haideți să căutăm șervețelele, șervețelele, bolurile de zahăr și multe altele perfecte!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Vasă de masă – nu rămâne fără aceste gadget-uri!

Există câteva accesorii de bucătărie care poate să nu fie vizibile, dar sunt esențiale. Despre ce lucruri vorbim? Desigur, despre sare, piper, coaster pentru pahare și alte asemenea feluri de mâncare sau recipiente. Seria CLASIC va funcționa bine în fiecare casă – datorita acestuia, te poti dota cu un set intreg, in care, in afara de un vas de zahar si recipiente pentru sare si piper, vei primi si un vas pentru smantana si miere. Cei care apreciază un design care captivează prin forma sa simplă și sofisticată ar trebui să aleagă linia GUSTITO.Ceramica albă nu va îmbătrâni niciodată și va fi mereu la modă. Pentru iubitorii de modernitate, recomandăm seria CLUB – datorită acesteia, vom dota bucătăria cu toate  elementele de veselă și gadgeturi necesare într-o singură estetică. Pe lângă sare și piper obișnuite, vom putea cumpăra și un pulverizator modern pentru ulei sau oțet, care ne va ușura pregătirea mâncărurilor. Pentru cei cărora le place să aibă totul sub control, recomandăm termometrul digital PRSTO, datorită căruia vom putea verifica temperatura preparatelor, băuturilor și sosurilor chiar înainte de servire. Ca și restul veselului, termometrul este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate și are o garanție de trei ani.

serviciu de masă – alege-le pe cele în stilul tău

Coasterele sunt un must-have în bucătărie. Au atât de multe avantaje încât nu suntem siguri dacă le putem enumera pe toate. În primul rând, costele de masă pot oferi bucătăriei tale un nou caracter – in functie de culoare, vor insufleti decorul sau vor atenua un aranjament stralucitor. În al doilea rând, rozele pentru pahare și farfurii sunt o soluție excelentă într-o casă cu copii – în loc să spălați fața de masă după fiecare masă, pur și simplu ștergeți sau aruncați un servetel la spălat. Servele de loc pentru masă maschează bine ceea ce vrem să acoperim pe masă - orice deteriorare minoră sau decolorare nu ne va mai ține treji, nu trebuie să înlocuim imediat mobila și să cheltuim o avere. Servele de loc pentru farfurii haideți să alegem stilul care predomină în bucătărie – Interioarelor scandinave le vor plăcea cu siguranță paharele pentru pahare și farfurii de tipul FLAIR RUSTIC, precum și toate bucătăriile boho sau vintage. Seria FLAIR SHINE se va potrivi în bucătăria glamour, iar șorțele de masă din colecția FLAIR, în funcție de culoare, vor fi atât de universale încât vor funcționa în orice bucătărie.

Vasă de masă – farfurii pentru fiecare ocazie

Dincolo de “normal” farfurii pe care putem mânca felurile principale, în bucătărie și sufragerie vom avea nevoie de restul elementelor de veselă, de exemplu, alte tipuri de farfurii și farfurii. În ultimul timp, tot mai mulți oameni coac pizza în intimitatea caselor lor – datorită faptului că este făcută în casă, este adesea o alternativă sănătoasă la pizza mâncată afară. Pentru a-l servi, avem nevoie de farfuria potrivită. O soluție grozavă va fi o farfurie cu diametrul de peste 30 cm, cu inscripția “HOME MADE WITH LOVE”,pe care se va potrivi un întreg tort italian aromat. Gustările vor arăta foarte gustoase pe farfuria GUSTITO – putem pune pe el, de exemplu, bucăți de sushi sau brânză cu sosuri, folosind un singur fel de mâncare. Să nu uităm de farfuriile de desert, care vor fi utile după ce ai mâncat felul principal. Farfuriile simple, minimaliste, cum ar fi modelul OPUS, vor arăta foarte avantajoase.

Șervețele și suporturi pentru șervețele

Fiecare masă ar trebui să aibă un loc pentru șervețele. Acestea pot fi așezate sub tacâmuri, pe partea laterală a setului, așezate în spatele farfurii sau pot fi puse șervețele într-un suport pentru șervețele. Locul șervețelelor depinde adesea de natura mesei – în funcție de faptul că este o cină formală, de exemplu cu ocazia unei nunți sau a unei mese obișnuite în familie, le aranjam diferit. De asemenea, adaptăm materialul din care sunt făcute șervețelele la circumstanțe. La o cină fastuoasă șervețelele trebuie să fie din material textil, în situații mai puțin formale ne putem permite șervețele de unică folosință, de exemplu din hârtie de bună calitate. Pentru șervețele vom avea nevoie de un suport pentru șervețele – poate fi un model simplu, universal, cum ar fi suport șervețel CLUB sau suport șervețel în modelul “fantezist” - împreună cu o salineră, un piper și scobitori, datorită cărora vom avea totul într-un singur loc.

To Top