Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Articole de gătit

utilată corespunzător. Unul dintre elementele de bază sunt oalele de gătit. Le folosim în fiecare zi, așa că merită să ne asigurăm că în dulapurile noastre există vase solide. Să ne amintim și despre universalitatea oalelor de bucătărie - să le cumpărăm pe cele care vor funcționa la fel de bine în aragazele tradiționale și moderne. Oalele probabil nu vor învăța pe nimeni să gătească, dar promitem că cu siguranță te vor ajuta să devii un adevărat bucătar. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui nou oală, cratiță sau poate un set întreg de oale, ați ajuns la locul potrivit! Vă vom arăta ce ghivece puteți găsi pe piață și la ce ar trebui să fiți atenți atunci când cumpărați.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Vasele de gătit cu inducție - pe care să o alegeți?

Fie că aveți sau nu o plită cu inducție acasă, vă recomandăm să cumpărați vase de gătit cu inducție. De ce? Vasele de gătit cu inducție sunt extrem de durabile și pot fi folosite pe o varietate de plite, ceea ce înseamnă că nu va trebui să cumpărați oale noi atunci când treceți de la un aragaz pe o plită cu inducție. Oalele pentru plita cu inducție trebuie să aibă un fund adecvat. În primul rând, este plat (ca în modelul PRESIDENT) și în al doilea rând, este destul de gros - acest lucru este clar vizibil pe exemplul HOME PROFI oale cu inducție. Oalele trebuie asortate cu plita cu inducție, așa că înainte de a cumpăra merită să vă asigurați ce diametru au oalele de gătit selectate. Informații importante pentru proprietarii de inducție este că nici plita, nici oala nu se încălzesc, așa că la cumpărare, nu trebuie să luăm în considerare dacă oalele au capace și mânere adecvate care să asigure siguranța împotriva arsurilor.

Oale din oțel inoxidabil - siguranță și confort

Oala în care gătim vasul afectează și gustul felului de mâncare. Este important să alegeți astfel de oale de bucătărie care să fie rezistente la factorii externi, mai presus de toate, să nu se corodeze. De aceea recomandăm oale din oțel inoxidabil tuturor bucătărilor și maeștrilor bucătari. Le puteți cumpăra atât în varianta tradițională, cât și pentru inducție. Pentru cei care caută soluții durabile și practice, recomandăm oale din oțel inoxidabil cu gura PRESIDENT, datorită cărora nu va trebui să folosim o strecurătoare separată pentru a scurge pastele - este suficientă o oală cu capac. Mai au un avantaj - prin acoperirea oală, vasul este gata mai repede și economisim timp și bani.

Oale de gătit - seturi practice

Când faceți achiziții mai mari, aranjați o casă nouă sau cumpărați oale de bucătărie drept cadou, nu trebuie să le alegeți pe fiecare separat. Probabil că oricum ai multe în minte. Pentru a vă ajuta să economisiți timp prețios, au fost create seturi de oale cu capac, precum VIVA sau PRESIDENT, precum și seturi de oale de bucătărie cu tigaie sau alte ustensile, precum PRESTO. Când cumpărați oale pentru un cadou, merită să acordați atenție faptului că sunt potrivite pentru o plită cu inducție. Amintiți-vă că ghivecele, ca toate elementele de design interior, nu trebuie doar să fie practice, ci ar trebui să ne placă și nouă - pe care o veți alege? Negru sau oțel? Cu un mâner modern precum ULTIMA sau unul tradițional precum PRESTO?

Oale de bucătărie - gătiți orice doriți

De asemenea, sunteți un fan al gătitului ca noi și vă place să pregătiți mesele? Uneori, însă, eram afectați de lipsa unei oale potrivite pentru a găti un anumit produs sau fel de mâncare. Știm soluția acestei probleme. Oale de bucătărie pentru sarcini speciale. Dacă ne place mâncarea sănătoasă, ne pasă de linie, atunci nu putem să nu avem un PURITY steamer în bucătărie. Iubitorii de bucătăria italiană nu vor disprețui cu siguranță oala pentru spaghete PRSTO cu capac - este suficient de înalt pentru a ține paste lungi, datorită cărora spaghetele noastre vor fi perfect al dente!

Uneori nici cel mai mare pasionat de gătit nu are timp pentru pregătirea creativă, îndelungată, a preparatelor - atunci e bine să ai oale - cutii potrivite pentru cuptorul cu microunde. Acestea pot fi multifuncționale sau, de exemplu, dedicate orezului, cum ar fi PURITY MicroWave. Cu toții păcătuim din când în când. Să recunoaștem, cu siguranță nu folosiți întotdeauna un aburi. Pentru cei care își recunosc cu îndrăzneală slăbiciunea, dar și pentru cei care se ascund cu delicatesele lor, recomandăm o oală pentru chipsuri. Chipsurile preparate în acest fel vor fi în continuare o alternativă mai sănătoasă la gustările cumpărate din magazin. Apropo de micile plăceri, nu este cacao într-o dimineață de sâmbătă leneșă? Cu toate acestea, aveți grijă să nu ardeți laptele în timp ce gătiți. Fie sau aveți o oală de lapte PRESTO cu capac. Vă încurajăm să vă familiarizați cu restul ofertei disponibile în magazinul nostru Restilo.

To Top