Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Aparate de gătit șuncă

Aparatul cu sunca este excelent pentru persoanele cărora le place să dețină controlul asupra a ceea ce mănâncă. Șuncile gata preparate pe care le putem cumpăra din magazine

conțin multă apă, sare și conservanți artificiali. Sunt concepute pentru a face ca produsul din carne afișat în spatele tejghelei să arate foarte impresionant, iar culoarea sa roz, suculentă, precum și mirosul puternic, îmbunătățit chimic, vor rezista câteva zile. Din păcate, aceste tipuri de produse nu sunt cele mai sănătoase. De asemenea, nu sunt cele mai ieftine. Dacă vă întrebați despre o alternativă - agătoarele de șuncă din oțel inoxidabil vă vor ajuta să pregătiți cârnați delicioși de casă. Însuși procesul de preparare a specialităților din carne este foarte simplu, iar satisfacția de la chiar și felii de șuncă aranjate pe un sandviș de pâine integrală este enormă. Vă invităm să citiți mini-ghidul nostru. Vă vom spune despre modul în care funcționează de fapt agătoarele de șuncă, care este diferența dintre agătoarele de șuncă ovale și dreptunghiulare și dacă merită să investiți într-un aragaz de șuncă cu termometru sau este mai bine să alegeți un model de bază!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cum este construit un aragaz cu sunca?

Înainte de a vă spune cum funcționează un argător de șuncă, câteva cuvinte despre cum este construit. Cunoașterea elementelor individuale care alcătuiesc dispozitivul vă va ajuta să înțelegeți mai bine mecanismele care apar atunci când utilizați mașina. Și așa, deși sunt disponibile pe piață o mulțime de agătitoare de șuncă și diferă ca formă, dimensiune, material din care au fost realizate și design, dacă ne uităm la toate aceste modele așezate una lângă alta celălalt, am vedea că există mai multe lucruri care le leagă între ele. De exemplu, fiecare un aparat de gătit cu șuncă are ceea ce se numește recipient. Recipientul este de fapt un rezervor special în care punem carnea pe care dorim să fie supusă procesării termice. Următorul element al aragazului de șuncă este placa de presiune cu arcul – datorită presiunii uniforme pe care o exercită asupra masei, după preparare șunca este tare, compactă și poate fi tăiată cu ușurință cu un cuțit în felii egale. Carnea formată corect nu se va sfărâma sau nu se va destrăma. Nu vom avea nicio problemă să-l servim. Ultimul element al obitorului de șuncă, adică capacul. Poate fi articulat de container sau poate fi complet mobil. Are o gaură specială prin care se introduce un termometru și se măsoară temperatura cărnii.

Magazin pentru șuncă din oțel inoxidabil – elemente suplimentare

În timp ce cel mai elementar set de gătit pentru carne constă din componentele enumerate mai sus, adică recipientul, placa cu arc și capacul, oala sub presiune din oțel inoxidabil este un dispozitiv care are nevoie de câteva elemente suplimentare pentru a funcționa corect. care? Cu siguranță vom avea nevoie de o oală care să se potrivească cu aragazul nostru de șuncă din oțel inoxidabil. Ceea ce merită să fim atenți, oala trebuie să fie nu numai suficient de lată, ci și suficient de mare (cantitatea de apă turnată în oală). nu trebuie să depășească ¾ înălțimea aragazului de șuncă din oțel inoxidabil). Pentru a ne putea bucura de avantajele agătitorului de șuncă din oțel inoxidabil, ar trebui să cumpărăm și o plasă de carne și pungi speciale. Datorită plasei de carne, cârnații noștri vor avea o formă perfectă, în timp ce, datorită pungilor speciale, carnea pe care o alegem nu va avea contact direct cu interiorul aragazului de șuncă din oțel inoxidabil. Ce înseamnă? Procesul de preparare a șuncii în sine va fi mai igienic, ne va ajuta și să curățăm întregul aparat. Un alt accesoriu care completează trusa noastră de gătit acasă este un termometru cu o sondă. Atunci când gătiți șuncă în aragazul de șuncă din oțel inoxidabil, temperatura cărnii este extrem de importantă. Un termometru precis va ușura măsurătorile. Mai mult, va fi un fel de indiciu pentru noi. Dacă temperatura se dovedește a fi prea ridicată – acesta va fi un semnal pentru noi să reducem puțin flacăra arzătorului. Dacă este prea scăzut, vom putea crește puțin flacăra.

Apoi… cum se prepară șunca la șuncă ovală?

Puteți pregăti cârnați de casă în cinci pași simpli. Primul pas este sa marinam bucata de carne pe care o alegem. Pentru ca carnea să absoarbă toate mirosurile și aromele, merită să o lași în condimente douăzeci și patru de ore. Desigur, carnea marinată trebuie păstrată la frigider. Notă – o bucată de carne nu trebuie să fie prea mare – un oală de gătit pentru șuncă standard poate conține aproximativ 1 kg de masă de carne. Al doilea pas este să puneți bucata marinată pregătită anterior într-o pungă specială, de unică folosință și să o puneți în aragazul oval pentru șuncă. Al treilea pas este direct legat de funcționarea aragazului de șuncă oval. Trebuie să ajungem la placa de presiune cu arcul, să o așezăm în dispozitiv și apoi să acoperim strâns totul cu capacul. . Conform pasului patru – scoatem oala noastră oala ovală de șuncă din dulapul de bucătărie, punem aragazul oval de șuncă înăuntru și turnăm apă în oală. Aburăm șunca aproximativ 2,5 ore. Important este că în tot acest timp ne asigurăm că apa nu fierbe. Temperatura apei ar trebui să fie în jur de 80 de grade Celsius. Al cincilea și ultimul pas – după ce șunca a fost gătită, scoateți oala ovală de gătit din oală, turnați apă fierbinte din oală și turnați apă rece peste ea, puneți ovalul oval de gătit înăuntru. Când se răcește, întregul (împreună cu cârnații noștri deliciosi, de casă) îl ascundem în frigider și îl răcim pentru încă o zi. După 24 de ore, șunca este gata de mâncare.

Care este diferența dintre un aragaz de șuncă dreptunghiular și un aragaz rotund de șuncă? Merită să cumpărați un aragaz cu șuncă cu termometru?

În sfârșit, răspundem la cele două întrebări cele mai frecvente, și anume, care este diferența dintre un ogătitor dreptunghiular pentru șuncă și un obișnuit rotund pentru șuncă și merită să cumpărați un aragaz cu șuncă cu termometru? Ei bine, un aragaz cu șuncă dreptunghiular diferă de unul rotund doar prin formă și dimensiune. Pe de o parte, forma unghiulară ușurează depozitarea în dulapuri de bucătărie, iar pe de altă parte, trebuie să ne chinuim puțin atunci când căutăm o oală suficient de mare pentru a se potrivi aragazul nostru dreptunghiular pentru șuncă. Cu toate acestea, odată ce găsim unul, se dovedește că rezultatul final a meritat efortul nostru fără îndoială. Cui îi recomandăm agătoarele de șuncă dreptunghiulare? În primul rând, oamenii care iubesc gustul mezelurilor de casă și le pot mânca la nesfârșit. Agătoarele dreptunghiulare pentru șuncă vor fi apreciate și de cei care pregătesc preparate din carne în vrac – proprietari de firme de catering, baruri și restaurante. Oaspeții tăi vor fi încântați – garantam! În ceea ce privește agătoarele de șuncă cu termometru – sunt foarte practice si functionale. Nu trebuie să cumpărăm un termometru special cu o sondă pentru ei – este deja inclus in kit. Aparatele pentru șuncă cu termometru sunt, prin urmare, dispozitive complete care nu necesită piese suplimentare. Tot ce aveți nevoie sunt pungi pentru oala de gătit șuncă cu termometru și oala pentru aragazul de șuncă cu termometru. Orice altceva vine cu produsul!

To Top