Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Accesorii pentru vase de gătit

Bucătăria, unul dintre locurile preferate ale tuturor, inima casei. Este o cameră care leagă toți membrii familiei în timpul micului dejun, prânzului sau cinei. Este, de

asemenea, un martor al vieții noastre de zi cu zi, stabilește ritmul zilei. În bucătărie, ne putem distra de minune pregătind cina, sau chiar prăjind omletă duminică dimineața pentru întreaga familie. Așa cum inima casei este bucătăria, unul dintre cele mai importante echipamente din ea este aragazul, pe care vom pregăti mâncăruri delicioase. Pentru a vă bucura pe deplin de farmecul gătitului, merită să aveți grijă de accesoriile de gătit potrivite. Ele sunt un element indispensabil al prăjirii, așa că trebuie să fie prezente în bucătărie. Ce accesorii sa alegi? Ce să țineți cont atunci când alegeți accesorii pentru aragazul pe gaz și ce să căutați atunci când cumpărați accesorii pentru o plită cu inducție? Cum să faci față petelor de grăsime uscate de pe aragaz? Veți afla despre toate acestea din mini-ghidul nostru.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cum să vă ușurați viața cu accesorii pentru sobe cu gaz?

Gătitul poate fi foarte distractiv. Cu toate acestea, începerea nu trebuie să fie ușoară. Nu este neobișnuit să te arzi în timp ce prăjești carnea la cină. Când folosim cuptorul, este bine să avem la îndemână accesorii care nu numai că ne vor face viața mai ușoară, dar și să reducă șansa de a ne arde. Printre accesoriile pentru aragazul pe gaz care vor fi în bucătărie, merită să investești în aprinderi pentru aragaz. Perfect pentru gătit manual. Nu sunt doar sigure și funcționale, dar au și o formă interesantă, datorită căreia se vor potrivi în orice interior. De exemplu, bricheta pe gaz PRESIDENT disponibilă în oferta noastră nu se distinge doar prin designul său original și elegant. , dar și , datorită lungimii sale, ne asigură o distanță sigură față de sursa flăcării. Iubitorii de simplitate vor găsi, de asemenea, ceva pentru ei înșiși – Bricheta albă DELICIA este la îndemână și se va dovedi cu siguranță în utilizarea de zi cu zi. Aprinzătoarele elegante sunt o garanție a siguranței și confortului atunci când folosiți aragazul pe gaz. Indiferent de tipul de aprindere pe care îl alegem, merită să adăugați un alt accesoriu care cu siguranță va deveni un ajutor în utilizarea gazului aragazului. Mulți dintre noi nu folosim plasă de disipare a focului PRESTO în bucătăria noastră și este păcat. În combinație cu alte accesorii de bucătărie, grilele sunt de asemenea utile. Prin împrăștierea flăcărilor, acestea asigură o distribuție uniformă a căldurii pe suprafața încălzită. Încălzirea apei pentru ceai sau cafea pe un aragaz cu acest accesoriu nu a fost niciodată mai ușoară! Atât aprinzătoarele pentru aragaz, cât și o plasă de disipare a focului sunt gadgeturi simple care sunt indispensabile în bucătărie. Create într-o formă minimalistă și culori simple, se vor potrivi cu alte accesorii de bucătărie pe care le avem deja în interior. Fabricate din oțel inoxidabil, accesoriile sunt durabile și vor rezista ani de zile.

Obțineți de alegere cu accesorii pentru plitele cu inducție

Nu doar aragazul cu gaz creează probleme. Oricine are o plită cu inducție în bucătărie știe cel mai bine acest lucru. accesoriile pentru plitele cu inducție sunt soluția ideală pentru gânditorii de magazine care petrec multe ore gândindu-se la alegerea oalelor sau tigăilor potrivite care se potrivesc cu inducția. Foarte des, multe oale nu pot fi folosite pentru gătit prin inducție. Atunci achiziția mult așteptată devine nereușită. Pentru ca achiziția unei oale să nu se dovedească rapid a fi o cheltuială inutilă, merită să investiți într-un adaptor. Această plită mare, în comparație cu alte accesorii de bucătărie, vă permite să utilizați orice oală sau tigaie atunci când gătiți pe o plită cu inducție. Mulți pasionați de gătit, după ce au schimbat aragazul pe gaz pe inducție, și-au luat rămas bun de la oale, care până acum erau tovarăși indispensabili de gătit. Datorită accesoriilor pentru plita cu inducție, vor putea scoate din nou vasele prăfuite din dulap. Adaptorul de inducție PRESTO din oțel inoxidabil are un orificiu pentru a apuca cu ușurință produsul și a-l scoate de pe plita cu inducție fierbinte. De asemenea, este ușor de curățat. Când obținem accesorii murdare în timpul gătitului sau prăjirii, le putem pune în mașina de spălat vase. De acum înainte, datorită accesoriilor, utilizarea plitei cu inducție va fi mai puțin o provocare, iar alegerea oalelor sau tigăilor va fi ghidată doar de gust. Folosirea adaptorului va face viața de zi cu zi mai multă plăcut, iar întrebarea dacă un anumit produs va fi lucrat pe disc sau nu, va fi uitată.

Răzuitoare pentru cuptor – agent de îndepărtare a petelor dur

Toate lucrurile bune ajung la sfârșit. La fel este și cu gătitul. După plăcerea de a găti și de a mânca felurile de mâncare pregătite, trebuie să faci curățare. După prăjire, mai ales când copiii ajută la pregătirea cinei, bucătăria este destul de încurcată. La fel ca atunci când gătești, merită să-ți faci munca mai ușoară, de exemplu, folosind accesorii de bucătărie pe care le ai la îndemână. Există mai multe moduri de a îndepărta o pată de ulei uscat, dar cu siguranță cea mai ușoară va fi cea cu ajutorul unei raclete de bucătărie. Când pata este proaspătă, poate fi rezolvată rapid – de obicei o cârpă de bucătărie este suficientă. Totuși, când am murdărit farfuria după ce am pregătit o omletă rapidă de dimineață, vom vedea o pată mare și uscată abia după ce ne întoarcem de la serviciu. După mai bine de opt ore departe de casă, ultimul lucru pe care îl avem în minte este ștergerea lungă a unei pete de inducție care s-a instalat deja acolo definitiv. În condiții atât de dificile, accesoriile de bucătărie pentru sarcini speciale vor fi perfecte - răzuitoare pentru aragaz. Acesta este un alt accesoriu pentru aragaz din oferta noastră, care va face utilizarea zilnică a bucătăriei mai ușoară și mai plăcută. Datorită racletei, nu numai că vei îndepărta murdăria foarte dificilă, dar nici nu vei zgâria plita cu inducție. Ce pot face pentru ca pata să dispară repede? Cel mai bine este să utilizați racleta la un unghi de 45 de grade. În acest fel, puteți scăpa complet de murdărie. De obicei, atunci când luptați împotriva petelor, este necesar să folosiți nu numai determinarea, ci și puterea. Răzuitoarele pentru cuptor rezolvă și această problemă – o utilizare blândă a racletei este suficientă pentru a îndepărta pata. În plus, o racletă pentru aragaz cu o placă de sticlă – realizat din otel inoxidabil negru astfel incat sa se potriveasca perfect cu alte accesorii din sertarul bucatariei.

Știi deja că gătitul cu accesorii pentru cuptor este ușor și sigur

Accesoriile pentru cuptor nu sunt doar unelte care funcționează bine în timpul gătitului, prăjirii și curățării de zi cu zi. Magazinul oferă și un șorț de bucătărie care îi va proteja pe toată lumea, atât pragmatistul precaut și artistul plin de viață din bucătărie. Cu accesoriile noastre, toată lumea poate începe o aventură extraordinară cu gătitul. Oferta noastră este, de asemenea, un răspuns pentru pasionații cu experiență și persistență în utilizarea aragazelor pe gaz sau a plitelor cu inducție, care încă caută soluții care să le faciliteze și astfel să-și facă timpul petrecut în bucătărie mai plăcut. Prăjiți, gătiți, gătiți? Accesoriile pentru cuptor sunt perfecte pentru orice spațiu de bucătărie. De asemenea, sperăm că mini-ghidul nostru v-a făcut mai ușor să alegeți accesoriile potrivite pentru mașinile dvs. de gătit și a arătat, de asemenea, cât de valoroase sunt aceste accesorii. Nu ocupă mult spațiu și, în același timp, facilitează prepararea alimentelor. Gătitul nu a fost niciodată atât de ușor și sigur!

To Top