Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Accesorii pentru pești

Peștele și fructele de mare sunt produse sănătoase care ne oferă multe vitamine valoroase. Acestea afectează în principal tenul frumos și luminos. Pentru a ne bucura pe

deplin de beneficiile unei diete bogate în pește și fructe de mare, ar trebui să cumpărăm accesorii pentru pește și fructe de mare. Mâncărurile al căror ingredient principal este peștele trezesc amintiri plăcute ale unei atmosfere de vacanță, una din orașele italiene. pe Mediterana. Din păcate, pregătirea lor nu este cel mai ușor lucru de făcut. Trebuie să avem grijă de oase, porționăm cu grijă carnea. Mâncăm pește nu numai în vacanțe într-un oraș de pe litoral. Printre altele, ele stau la baza alimentației noastre în perioada Crăciunului. Mulți dintre noi așteptăm tot anul să încerce crapul, dar odată ce peștele ne lovește în farfurie, a-l mânca nu este o sarcină ușoară. Când ne vine să mâncăm cod sau somon la cină, întindem mâna după pește gata făcut, filet în magazin. Suntem conștienți de cât de consumator de timp poate fi pregătirea unui preparat din pește. La Restilo ne dorim să venim în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri și să facem experiența consumului de pește și fructe de mare mai plăcută cu ajutorul accesoriilor de bucătărie pentru pește și fructe de mare. Oferim nu numai tacâmuri de pește cu profil special, ci și foarfece pentru crabi sau cuțite pentru stridii. În plus, în mini-ghidul nostru, vă vom spune cum să utilizați cu ușurință accesoriile pentru pește și fructe de mare și vă vom explica cum să manipulați oasele de pește.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Răzuitoare de pește: cum se prepară un preparat delicios?

Tăiere de pește – această activitate cu siguranță nu este cea mai ușoară. Accesoriile pentru pește vor ușura această muncă obositoare. Printre accesorii, răzuitoarele pentru pește sunt deosebit de utile. Solzii de pește sunt o barieră de protecție pentru peștii din lumea exterioară. Din păcate, îndepărtarea lor cu un cuțit obișnuit de bucătărie este consumatoare de timp și necesită mult efort. De aceea, este mult mai ușor să te ocupi de solzi cu racleta de pește albă, din plastic sau din oțel inoxidabil PRESTO. Cu forma potrivită a răzuitoarei poți scăpa rapid de solzii de pește . Dar asta nu este tot. Aceste gadget-uri ușor de utilizat sunt extrem de la îndemână. Răzuitorul are un mâner ergonomic care îl împiedică să vă alunece din mână atunci când răzuiți peștele. Răzuitorul de pește PRESTO, din oțel inoxidabil, se va dovedi a fi cel mai util în perioada pre-Crăciun. Este suficient de durabil pentru a gestiona mulți pești pentru anii următori. Tradiția este sacră și, datorită răzuitoarelor de pește, într-un mod ușor și funcțional, un alt solz de crap va ateriza în portofelul nostru, oferindu-ne fericire materială în anul care vine.

Cum să câștigi o luptă cu oase de pește cu tacâmuri de pește

Printre accesoriile de pește pe care le oferim, puteți găsi și ustensile care ușurează consumul preparatului pregătit. Nu numai că este o provocare să îmbraci peștele, ci și să-l mănânci - deși gustos, poate fi problematic. Totul din cauza oaselor de pește care ne așteaptă la fiecare pas. Printre accesoriile noastre pentru pești, vor exista soluții la această problemă. Există mai multe moduri de a face față oaselor. De exemplu, puteți file pește înainte de a-l servi. Totuși, dacă nu vrem, nu trebuie să o facem în prealabil. Cumpărați doar tacâmuri de pește. A le avea printre veselă este important pentru că peștele, servit atât rece, cât și cald, nu tolerează un cuțit clasic. De aceea, în secolul al XIX-lea au fost inventate tacâmurile de pește care nu vor tăia oase. Ele vor face mai usor separarea lor de carnea de peste. Datorită tacâmurilor speciale, consumul de pește va fi întotdeauna elegant. În plus, nu va trebui să ne îngrijorăm că am trecut cu vederea un os de pește care este periculos pentru sănătatea noastră. Furculițele și cuțitele CLASSIC din oțel inoxidabil profilate corespunzător sunt ambalate în trei bucăți. Ei fac din consumul de pește o experiență excepțional de plăcută. În plus, sunt create într-o formă clasică, datorită căreia se vor potrivi cu siguranță cu tacâmurile care se află deja în sertarul bucătăriei.

Tacâmuri profesionale cu fructe de mare – deveniți un maestru al frutti di mare în bucătărie

Peștele este un oaspete frecvent pe mesele noastre. Suntem obișnuiți să mâncăm crap de Crăciun sau cod sau somon la cină. Nu e așa cu fructele de mare. Nu pregătim aceste delicatese specifice de mare în fiecare zi. Nu numai datorită disponibilității produselor proaspete, ci și datorită necesității de a avea accesorii speciale pentru fructe de mare, care sunt un element indispensabil în bucătăria unui iubitor de frutti di mare.Pregătirea crustaceelor, ca si in cazul pestelui, nu este cel mai usor. Cu toate acestea, adevăratele scări încep abia în momentul în care le mănâncă. Există mai multe reguli care vorbesc despre consumul corect de fructe de mare. Da, pentru a evita comportamentul neconform cu savoir-vivre-ul la masă, merită să aveți grijă să aveți tacâmuri adecvate pentru fructele de mare. Oferta magazinului nostru include accesorii perfecte pentru a mânca atât calamari, cât și stridii. Foarfecele pentru creveți PRESTO SEAFOOD se vor descurca cu ușurință chiar și cu o farfurie mare de produse de mare preparate. În plus, sunt de culoare roșie, așa că cu siguranță vor ieși în evidență în sertarul din bucătărie și le vei putea recupera cu ușurință la îndemână. Pentru iubitorii de roșu, avem și pensă pentru crustacee. Fabricate din oțel inoxidabil, sunt la îndemână de utilizat și, în plus, nu ocupă mult spațiu în bucătărie. Stridiile sunt unul dintre cele mai exigente fructe de mare. Pentru a mânca corect stridiile, deschideți coaja. Această operațiune va fi ușurată de cuțitul de stridii PRESTO SEAFOOD. Apoi aruncăm părțile întunecate necomestibile și mâncăm interiorul, stropindu-l în prealabil cu suc de lămâie. Un alt produs din oferta noastră este destinat și fanilor crustaceelor – Furculiță pentru crustacee PRESTO FRUCTE DE MARE. Pentru a facilita utilizarea accesoriilor pentru pește și fructe de mare, fiecare dintre tacâmurile oferite poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Accesorii pentru fructe de mare pentru toată lumea

Accesoriile pentru pește și fructe de mare se vor dovedi nu numai în bucătăria iubitorilor de climă mediteraneană. Un loc ideal pentru tacâmuri de pește va fi și pe masa de Ajunul Crăciunului sau în timpul unei cine obișnuite, de zi cu zi. Cu accesoriile din magazinul nostru, puteți pregăti cu ușurință pește și fructe de mare. Vă asigurăm că, deși produsele marine au nevoie de un cadru special, merită toate eforturile. Totuși, dacă aceste eforturi pot fi simplificate și făcute astfel încât să nu consume atât de mult timp și să nu ne solicite să punem multă forță și determinare, de ce să nu o facem? Acest lucru va fi facilitat de accesorii pentru pește și fructe de mare. Produsele din magazinul nostru sunt un răspuns la nevoile pasionaților de pește și bucătăria mediteraneană, care ar dori să ușureze ritualul de preparare și consumare a fructelor de mare, care necesită timp. Sperăm că nu doar tacâmurile pentru pește și fructe de mare vă vor ajuta în acest sens, ci și sfaturile pe care vi le-am împărtășit în mini-ghidul nostru.

To Top