Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Accesorii pentru decorarea torturilor

Crăciun, Paște, zile onomastice, zile de naștere, aniversări. Sunt multe ocazii de a sărbători în familie. Atunci merită să pregătiți ceva cu totul special. Unii iubesc să

decoreze prăjiturile somptuoase, dar chiar dacă nu toată lumea s-a născut cofetar, noi le sugerăm: ceea ce contează este dorința și inima puse în pregătirea unui tort sau prăjituri gustoase care se topesc în gură. Și mulțumită decoratorilor de prăjituri și altor accesorii pentru decorarea produselor de patiserie putem transforma chiar și cel mai simplu tort într-un tort cu adevărat regal. Merită să alegeți cele mai funcționale accesorii pentru decorarea prăjiturii. strong> Atunci niciodată bucătăria noastră nu va fi plictisitoare și îi vom încuraja pe cei mai tineri să se joace împreună. Să aflăm că decorarea prăjiturii împreună este incitant!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Accesorii pentru decorarea prăjiturii – de ce vom avea nevoie?

Datorită accesoriilor potrivite pentru decorarea prăjiturii vom putea să ne dăm originalitate coacerii și să subliniem tipul de sărbătoare. Pentru a crea o compoziție unică de arome și culori, avem nevoie de o pungă de cofetărie cu duze pentru decorarea prăjiturii. Setul de decorare a prăjiturii ar trebui să includă și un adaptor care vă permite să înlocuiți vârfurile și astfel , folosind >decoratori de prăjituri, creând diverse modele. De exemplu, produsele DELICIA au un set complet. O pungă de cofetărie cu duze poate fi folosită în mod interschimbabil cu țevile pentru decorarea prăjiturii. În plus, un must-have pentru cofetărie este un pix pentru decorarea DELICIA. Cu ajutorul lui, putem crea o dedicație neobișnuită sau un desen amuzant. Totuși, înainte de etapa finală de decorare, trebuie să aplicăm crema, să o întindem și apoi să o netezim. Pentru aceasta, fără îndoială, vom avea nevoie de piccă, precum DELICIA sau o perie de silicon. Adevărații artiști de cofetarie se pot echipa și cu accesorii pentru decorarea prăjiturii, precum periile subtiri de patiserie.

Seturi pentru decorarea torturilor – pentru profesioniștii acasă

Dacă ceva ne face fericiți - și putem spune cu mândrie: este pasiunea mea! - atunci nu trebuie să economisim pe el. Pentru unii, cel mai mare hobby este colecția de timbre, pentru alții scufundările, dar există și cei cărora le place să pregătească dulciuri. Având în vedere ele, au fost create seturi de accesorii pentru decorarea prăjiturii, cum ar fi un set de duze de decorare DELICIA sau un set de pensule de patiserie DELICIA. Datorită lor, puteți avea toți decoratori de prăjituri. sau sprayi în mână.un loc. Stivuite și gata pentru următoarea utilizare. Seturile pentru decorarea torturilor sunt, de asemenea, o idee grozavă de cadou! Oricine este interesat de cofetărie va fi cu siguranță încântat de un astfel de cadou. Un astfel de număr de duze pentru decorarea prăjiturii poate motiva și mai mult un începător să se dezvolte și un vechi cronometru la noi experimente în bucătărie. Accesoriile pentru decorarea prăjiturii pot fi obținute la prețuri diferite, astfel încât oricine pregătește un cadou cu siguranță nu va avea probleme în alegerea decoratorului de tort potrivit sau în asamblarea un set pt. prăjituri pe propriile lor prăjituri de decorare.

Duze pentru decorarea torturilor – decoreaza tortul cu o precizie magistrala

Coacerea unui tort pare foarte laborioasă și dificilă. Câți dintre voi renunță fără să încerce și să încredințeze realizarea unui tort de ziua unei patiserii? Nu vă putem garanta că veți obține totul corect la prima încercare, dar vă putem promite că sprițurile pentru decorarea prăjiturii vă vor face viața de patiserie mult mai ușoară. Vă recomandăm “pas cu pas” și cumpărături graduale și atente. Să începem cu o seringă pentru cremă, sau mai degrabă cu un decorator de tort cu piston. Opt sfaturi interschimbabile sunt suficiente pentru oricine își începe aventura culinară. Cu toate acestea, pofta de mâncare crește odată cu mâncarea și atunci nu avem de ales decât să cumpărăm duze pentru decorarea prăjiturii. Mulțumită acestora, nu putem doar să controlăm cantitatea de cremă care trebuie aplicată pe tort, ci și să decidem. pe forma crema. Duzele pentru decorarea prăjiturii se pot spăla în mașina de spălat vase, iar unul dintre seturile de decorare a prăjiturii este fabricat din oțel inoxidabil, așa că puteți fi siguri că cumpărați un decoratoró Prăjiturile DELCIA reprezintă o investiție pentru ani foarte lungi. Adaptoarele și o perie de curățare pentru duzele pentru decorarea torturilor vor afecta pozitiv funcționalitatea acestor accesorii.

Decorator de prăjituri – într-un tărâm magic al dulciurilor cu cei mai tineri

Cine altcineva abia așteaptă să încerce acasă, ca noi, kitul de decorare a prăjiturii? Ai grijă, pentru că decorarea cu ajutorul unor accesorii bune devine atât de ușoară, încât poți uita de întreaga lume și poți rămâne în bucătărie! Distracția cu seringi pentru cremă și duze pentru decorarea torturilor oferă multă distracție. , indiferent de vârstă, așa că vă încurajăm să vă implicați copiii în coacere și decorare. Datorită faptului că produsele DELICIA sunt ușor de utilizat, împreună cu copilul vom putea să ne dăm drumul imaginației și să creăm folosind duze pentru decorarea prăjiturilor, perii de cofetărie și spatule strong> delicii minunat decorate. Toate accesoriile pentru decorarea prăjiturii sunt sigure, așa că nimic nu stă în cale să ne distram de minune împreună în bucătărie, chiar și cu cei mici. Te joci cu un copil care combină plăcutul cu utilul? Suntem pentru da! Avertizăm doar să nu consumăm toate decorațiunile dulci înainte de a decora prăjiturile și prăjiturile!

To Top