Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Accesorii pentru borcane

Ca în orice domeniu, la fel și în nutriție apar foarte des noi tendințe. Și deși folosirea produselor care sunt la modă într-un anumit sezon poate fi o aventură interesantă, de

multe ori cele mai sănătoase lucruri sunt în bucătăria noastră de ani de zile. Sunt cunoștințe simple și disponibile în general, care se transmit din generație în generație. Ultimele luni au fost o adevărată renaștere a murăturilor și a conservelor de casă, precum dulcețurile, conservele sau fructele murate. Cu toate acestea, înainte de a decide să pregătim conserve alese, ar trebui mai întâi să citim și să aflăm ce accesorii pentru borcane ne vor ajuta să creăm nu numai castraveți murați perfecți, ci și kimchi de casă. Probabil că majoritatea bucătărilor vă vor confirma că dvs. ar trebui să acorde atenție lucrurilor mărunte, deoarece acestea determină gustul felului de mâncare. Același lucru este valabil și pentru prepararea conservelor, unde nu contează doar fructele și legumele locale, de sezon, ci și accesoriile elese cu grijă pentru borcane. Scurgerile de etanșare pentru borcane sau capacele nepotrivite pentru borcane pot strica efectul multor ore de muncă în bucătărie. Prin urmare, înainte de a începe să facem conserve, să pregătim spațiul în care vom lucra. Să verificăm dacă avem capace de dimensiunea potrivită pentru borcane și cantitatea potrivită de sigilii pentru borcane în dulapurile de bucătărie. Datorită acestui lucru, ne vom putea concentra pe crearea unei compoziții bogate de aromă și nu ne vom îngrijora că în cel mai puțin așteptat moment va trebui să alergăm la magazin să cumpărăm o garnitură pentru borcan. Ce altceva merită reținut și ce accesorii pentru borcane merită cumpărate? Veți afla în ghidul nostru scurt despre accesorii pentru borcane.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Accesorii pentru borcane - elemente esențiale ale conservelor delicioase

Este în mijlocul iernii și avem poftă de o farfurie cu salată de fructe suculentă. Mergem la magazin și alegem căpșuni proaspete din multe fructe exotice. Ne intoarcem acasa sperand la un ceai de dupa-amiaza delicios, exista doar unul dar, frumoasele noastre capsuni le lipsesc savoarea. Iata de ce in afara sezonului, in locul fructelor proaspete mai scumpe, merita sa optezi pentru dulceturi, conserve sau sucuri de casa bogate in valori nutritive. Datorită lor, mesele noastre vor deveni mai gustoase, iar noi vom oferi organismului vitaminele necesare. Cu toate acestea, înainte ca challah cu dulceață de rubarbă de casă să ne lovească în farfurie, ar trebui să planificăm cu atenție prepararea conservelor. Unde să încep? În opinia noastră, de la strângerea de accesorii pentru borcane și produse necesare. Acestea sunt cu siguranță: borcane, capace de borcane, sigilii pentru borcane și etichete. Datorită accesorilor potrivite pentru borcane, ne vom putea concentra pe crearea unei compoziții de aromă interesantă a conservelor, iar procesul de decapare în sine se va desfășura fără prea multe dificultăți. La început, ar trebui să definim ce fel de pregătiri am dori să facem. Dacă doriți să pregătiți castraveți murați sau varză, merită să alegeți borcane mai mari. Totuși, în cazul conservelor, dulcețurilor sau legumelor murate, borcanele mai mici vor fi perfecte. Indiferent de borcanele pe care le folosim, acestea trebuie să fie în stare bună, adică să nu fie crăpate sau ciobite. Următorul pas pe care ar trebui să-l facem este să verificăm colecția de acasă de capace de borcane. Dacă dorim să folosim capace pentru borcane folosite anterior, ar trebui să verificăm dacă sunt etanșe. Datorită acestui fapt, produsele procesate transferate în vase de sticlă nu se vor strica. Atunci când alegeți noi capsele pentru borcane, merită să le alegeți pe cele care nu sunt doar funcționale, ci și estetice. Capacele de borcane precum modelul DELLA CASA trezesc amintiri din cămara de acasă. Capacele pentru borcane multicolore vă vor ajuta să găsiți dulceața preferată de agrișe pe un raft plin cu conserve. Capacele de borcane într-un stil similar vor aduce armonie cămarei noastre, astfel încât să le putem trata ca pe unul dintre elementele unui decor rustic. Capacele borcanelor DELLA CASAar trebui să rămână concave după pasteurizarea corespunzătoare. Datorită acestui fapt, suntem siguri că și după câteva luni ne vom putea bucura de dulceața delicioasă.

DIY: transformare capac borcan, idee de cadou direct din inimă

Cu fructe de sezon delicioase și accesorii speciale pentru borcane, ne-am umplut cămara cu delicatese care pot fi în farfurii pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, conservele de casă pot fi folosite și ca un cadou unic direct din inimă. Nu cred că există o persoană printre noi care să nu fie mulțumită de ciuperci murate, pere în murătură de rozmarin sau gem de zmeură și ciocolată? Un astfel de cadou delicios are nevoie de un cadru special, adică un borcan frumos decorat. Cea mai simplă soluție este să folosești capace pentru borcane colorate, precum capace pentru borcane DELLA CASA. Dacă nu avem astfel de capaci pentru borcane, putem decora partea superioară a borcanului cu un material care înfățișează flori sau modele folclor. Apoi, capacele pentru borcane trebuie doar legate cu o fundă sau o sfoară rustică. Un alt element foarte important este semnarea corectă a produselor prelucrate. În acest scop, putem folosi etichete colorate pentru borcanele DELLA CASA. Conservele de casă, cu o etichetă caligrafiată atent și un capac estetic pentru borcane sunt o idee grozavă pentru un cadou unic. Este, de asemenea, o scuză grozavă pentru o întâlnire de familie cu conserve delicioase și o ceașcă de ceai încălzit.

Înainte de a începe să compunem arome, să verificăm sigiliile borcanelor!

Chiar și cele mai delicioase conserve nu vor rămâne proaspete și gustoase mult timp dacă nu le transferăm în recipiente special pregătite. De aceea, înainte ca ketchup-ul condimentat cu scorțișoară să intre în borcan, vasele și blaturile pentru borcane trebuie să fie sterilizate. Cum să o facă? Cel mai simplu este să opărești produsele în apă fierbinte și apoi să le lași pe o cârpă să se usuce. Înainte de a sigila borcanele, merită să verificați și starea sigilărilor borcanelor noastre. Produsele trebuie să aibă dimensiunea potrivită și să nu prezinte fisuri. Datorită acestui fapt, conservele noastre vor rămâne proaspete mult timp și ne vom putea bucura de gustul lor în serile lungi de iarnă.

Nu numai capacele borcanelor sau ce accesorii pentru borcane vor funcționa în fiecare bucătărie

Cel mai mulți dintre noi sunt probabil familiarizați cu o fotografie în care întreaga bucătărie arată ca o scenă a crimei, când de fapt gresia și podeaua sunt acoperite cu ketchup de casă sau gem de zmeură. Pentru a vă proteja de astfel de situații, merită să obțineți o pâlnie pentru borcane pentru conservele DELLA CASA și un oală potrivită. Datorită acestor produse, împărțirea precisă a conservelor nu va fi o problemă. Celcele pentru borcane DELLA CASA pot fi, de asemenea, utile. Acest mic adaos ne va ajuta să mutăm în siguranță borcanele fierbinți la locul ales. Datorită accesoriilor practice pentru borcane, ne vom putea concentra pe ceea ce este cel mai important, adică pe gustul conservelor noastre.

To Top