Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Accesorii pentru baie

Baia este unul dintre cele mai importante locuri din casa noastră. Aici ne grăbim, încă cam somnoroși, ne pregătim pentru ziua care urmează... facem un duș, ne spălăm pe dinți.

Pentru ca toaleta de dimineață să funcționeze fără probleme, merită să aveți toate lucrurile necesare la îndemână. Accesoriile pentru baie te vor ajuta să-ți organizezi spațiul de acasă. Aceste adăugări discrete la baie vor face camera să pară mult mai funcțională, dar nu numai... Răspunsul la această întrebare poate fi găsit în mini-ghidul nostru.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Organizator SCILLAE
  25%
  24h
  Organizator SCILLAE
  39,95 RON 52,95 RON
 2. Accesorii de baie FLEX
  22%
  24h
  Accesorii de baie FLEX
  59,95 RON 76,95 RON
 3. Accesorii de baie FLEX culoare gri
  25%
  24h
 4. Organizator JUNIP
  25%
  24h
  Organizator JUNIP
  39,95 RON 52,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Un spa acasă în stilul tău! – descoperi accesorii de baie care se vor potrivi cu stilul interiorului tău

Duș rapid, uscați părul, machiați... totul într-un ritm pe care mulți alergători l-ar invidia! Fiecare dintre noi ne bate recordurile în fiecare zi. De asemenea, nu suntem străini de agitația dimineții, dar credem că baia nu trebuie și nu ar trebui să fie asociată doar cu un început de zi grăbit. La urma urmei, baia este, de asemenea, un loc în care ne putem desprinde pentru o clipă de lumea din jurul nostru... întoarcem cheia în broască, umplem cada cu apă și facem o baie fierbinte, relaxantă. In aceste momente placute, accesoriile de baie vor fi de nelipsit. O cană pentru periuță de dinți cu un motiv la modă, de marmură sau o săpună din lemn ușor, natural, vor da o expresie spațiului din jur și vor pune, de asemenea, în valoare decorul băii noastre.

Există atât de multe accesorii de baie disponibile pe piață încât oricine poate alege cu ușurință elemente care se vor integra perfect cu spațiul său. Sau poate doar intenționați să vă renovați casa SPA și doriți să îi oferiți o expresie unică cu ajutorul accesoriilor de baie? Nimic mai ușor! Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați un set gata făcut sau să îl compuneți din elemente individuale disponibile în magazinul nostru online restilo. Accesoriile de baie pot fi amplasate clasic pe o lavoar sau pe un raft. Pentru iubitorii de idei neconvenționale, de amenajare, recomandăm introducerea în baie de accesorii, precum un blat din lemn sau o masă din bambus, care în același timp va deveni baza pentru crearea unor compoziții frumoase, datorită cărora camera noastră de acasă va fi un pic. mai aproape de un SPA climatic, de lux. Atunci când alegeți accesoriile de baie, respectați regula că cu cât mai puține, cu atât mai bine. Crearea unei băi elegante necesită ghidarea de una sau două culori atunci când alegeți textilele și accesoriile potrivite. Diversitatea în texturi și culori este permisă în cazul accesoriilor de baie decorate în stil eclectic, precum și în cazul celor mai mici membri ai familiei.

Accesorii de baie pentru copii - ce să țineți cont atunci când alegeți?

Reamintindu-i pe cei mai mici membri ai familiei, nu putem sa nu amintim de accesorii de baie pentru copii. La urma urmei, de la o vârstă fragedă învățăm cum să avem grijă de igiena noastră și, astfel, de bunăstarea noastră. Ne amintim cu siguranță cât de multă bucurie și distracție ne-am avut când ne spălam pe dinți împreună cu părinții și frații noștri. Sau poate una dintre doamne a furat cosmeticele mamei, creând pe chipul ei o imagine excepțional de colorată? Cei mai tineri membri, la fel ca și cei mai în vârstă, au nevoie de textile și accesorii perfect potrivite nevoilor lor. Accesoriile pentru baie le vor permite copiilor să folosească cu ușurință baia, dar și să se bucure de momentele petrecute acolo în timpul toaletei de dimineață. Ce ar trebui să țineți cont atunci când alegeți produse care se vor potrivi perfect în interiorul băii și, în același timp, vor face mai ușor pentru copil să folosească această cameră de acasă? Alegerea accesoriilor depinde de mai mulți factori. Cel mai important lucru este, desigur, funcționalitatea. Atunci când alegeți, merită să fiți atenți la calitatea materialului și la manopera atentă a produselor. Amintiți-vă că în camera în care facem baie, schimbările de temperatură și umiditatea ridicată apar foarte des. Elementele pe care le alegem ar trebui, așadar, să fie rezistente la schimbarea climatului din baie. Să fim atenți și la faptul că copiii mici nu folosesc întotdeauna cu atenție accesoriile de baie. De aceea,  calitatea ridicată a produsului este extrem de importantă. 

Accesorii de baie din oțel inoxidabil și accesorii de baie cromate - câteva cuvinte despre tendințele pentru baie

Accesoriile de baie pentru copii se referă adesea la basmele preferate ale copiilor noștri cu aspectul lor. Un astfel de element decorativ într-un SPA de acasă îi conferă un farmec copilăresc, dulce. Să nu uităm, însă, că atunci când amenajăm o baie, ar trebui să creăm o compoziție coerentă care să facă să stai în ea o plăcere pură, și pentru ochii noștri. Pentru persoanele care urmăresc cu îndrăzneală tendințele, avem câteva propuneri care se vor potrivi perfect în noul interior, la modă, al unui SPA de acasă. Accesoriile care sunt în conformitate cu tendințele actuale vor completa perfect interiorul elegant. Un exemplu în acest sens este accesoriile negre pentru baie. Acest tip de obiecte de zi cu zi aparent banale face parte dintr-unul dintre cele mai fierbinți tendințe: o baie neagră cu un caracter magnetizant. O săpună netedă, monocromă sau un set de căni mat este sinonim cu lux. Accesoriile negre se încadrează perfect în stilul industrial, care funcționează mai ales în mansardele urbane. In magazinul nostru online, pe langa accesoriile negre, vei gasi si accesorii potrivite pentru baie intr-un stil neutru, monocrom. Accesoriile de baie utilizabile, dar si extrem de decorative din inox, asortate corespunzator, pot da spatiului o noua expresie. Vasa de sapun BUFORD sau suportul pentru hartie igienica BURFORD SWING sunt produse concepute pentru o baie stilata, eleganta. Accesoriile de baie din oțel inoxidabil se vor potrivi cu adevărat cu orice decor. Elementele argintii lăcuite reflectă perfect lumina, făcând spațiul să strălucească. Pe langa accesoriile de baie din otel inoxidabil, accesoriile de baie cromate pot fi si o alegere interesanta pentru o baie in stil modern. Care este motivul pentru a cumpăra aceste suplimente? Cel mai important avantaj al produselor din oțel cromat este cu siguranță rezistența și durabilitatea. Accesoriile de baie cromate sunt rezistente la schimbarea conditiilor din baie. Fluctuațiile de temperatură și umiditatea excesivă nu le vor dăuna. Putem amplasa fara teama accesoriile de baie cromate si in cabina de dus sau chiar langa cada, deoarece accesoriile oferite in magazinul nostru online pot fi expuse direct la apa. De asemenea, nu se poate nega faptul că achiziționarea de accesorii de baie cromate este susținută și de aspectul lor atractiv și designul universal. Accesoriile pentru baie din oțel cromat se potrivesc perfect cu elementele armăturilor de baie. Robinetul de duș se armonizează cu accesoriile de bază, precum un suport pentru hârtie igienică sau un suport pentru periuță de dinți. Elementele strălucitoare din oțel ale băii conferă întregului un caracter elegant.

Epocă sau modern? Accesorii de baie retro și mansardă în baia ta

Atât accesoriile de baie pentru copii, cât și de designer, accesoriile de baie exclusive pot juca cu succes nu doar un rol practic, ci și devin un element decorativ al spațiului. Cu ajutorul accesoriilor de baie putem schimba usor si rapid decorul unui SPA acasa. De exemplu, putem introduce un pic de atmosferă de modă veche într-un interior decorat tradițional. Cum să o facă? Este suficient sa asezi cateva accesorii retro de baie langa cada sau pe raftul de deasupra chiuvetei pentru a da baii un cu totul alt aspect. Interesant este că stilul vintage în baie nu este atât de dificil! Este inspirat nu atât de o anumită epocă, cât de tot ce e din vremuri. Astfel, putem alege accesorii de baie retro cu model și multicolore care fac referire la nebunii ani 1960, precum și o combinație atemporală de alb-negru. Ceea ce au în comun toate interioarele astfel amenajate este confortul, unicitatea și atenția la detalii. Complet opusul tendinței vintage este stilul industrial care iubește simplitatea și minimalismul. Accesoriile pentru baie la mansardă se vor potrivi perfect cu acest decor. Cu ajutorul accesoriilor monocromatice cu un design brut, vom realiza un proiect SPA acasa in concordanta cu conceptul urban de sic si eleganta. În cazul accesoriilor pentru baie mansardă, o soluție interesantă poate fi alegerea elementelor decorative fără găurire. Asemenea accesorii de baie – fără găurire – se instalează rapid și nu necesită angajarea unui profesionist. Toată lumea este capabilă să aibă grijă în mod independent de decorul locului în care se relaxează după o zi lungă de muncă. Accesoriile pentru baie fără găurire vor atrage și persoanele cărora nu le place stagnarea și schimbă adesea decorul casei.

E timpul să vă împrospătați cu accesorii de baie!

Pe parcursul zilei petrecem mult timp în baie. Nu e de mirare că vrem să ne simțim bine în ea. Indiferent că ne înclinăm spre modernitate sau că ne uităm cu dor la fotografii care arată începutul secolului XX, putem crea un spațiu în SPA de acasă care să ne permită să ne relaxăm după o zi întreagă și să uităm pentru o clipă de ceea ce ne așteaptă în spatele uşă. Sperăm că scurtul nostru ghid te-a convins că o renovare costisitoare nu te poate împiedica să-ți îndeplinești visul de o baie atmosferică. Sperăm că oferta noastră interesantă de accesorii pentru baie v-a inspirat să oferi SPA-ului casei tale o expresie complet nouă, frumoasă.

To Top