Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Accesorii de coacere

Cui nu-i plac dulciurile? De casă are un gust și mai bun, mai ales dacă sunt pregătite cu drag și în cercul familiei. Datorită accesoriilor pentru coacere prăjituri, prăjituri și

cupcakes putem crea lucrări unice, mici de artă de cofetărie și nu trebuie să fim profesioniști pentru asta. Tot ce ai nevoie este multă voință și... bineînțeles accesoriile de copt potrivite. Să nu uităm de cei cărora nu le place deloc dulce. Avem o ofertă diferită pentru ei. Ce zici de folosirea accesoriilor de coacere a pâinii pentru a evoca o brutărie acasă? Sună grozav, nu? De asemenea, îți place să vezi toate aceste accesorii pentru coacere prăjituri și alte dulciuri? Ne simțim imediat motivați să creăm ceva noi înșine. Hai să o facem!

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Produs de bucătărie DELICIA DECO culoare galben
  24%
  24h
  Produs de bucătărie DELICIA DECO culoare galben
  Special Price 21,95 RON Regular Price 28,95 RON
 2. Produs de bucătărie DELICIA DECO culoare alb
  24%
  24h
  Produs de bucătărie DELICIA DECO culoare alb
  Special Price 21,95 RON Regular Price 28,95 RON
 3. Forme de silicon DELICIA DECO, pentru fetițe
  25%
  24h
  Forme de silicon DELICIA DECO, pentru fetițe
  Special Price 36,95 RON Regular Price 48,95 RON
 4. Forme de silicon DELICIA DECO, margine cu inimă
  24%
  24h
  Forme de silicon DELICIA DECO, margine cu inimă
  Special Price 43,95 RON Regular Price 57,95 RON
 5. Forme de silicon DELICIA DECO, margine cu flori
  24%
  24h
  Forme de silicon DELICIA DECO, margine cu flori
  Special Price 43,95 RON Regular Price 57,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Accesorii pentru coacere acută – din sărbători și în fiecare zi

Prăjiturile din magazine pot părea impresionante, dar sunt pe cât de frumoase, pe atât de scumpe. Nu este mai bine să investești în accesorii pentru coacerea prăjiturii și să evoci singur minuni de cofetărie pentru cei dragi? Vă garantăm că chiar și cu două mâini stângi puteți învăța să creați prăjituri nu foarte solicitante, iar datorită accesorilor bune pentru coacere prăjituri coacerea nu va fi o provocare. Este o idee grozavă să cumpărați accesorii pentru coacere prăjituri, cum ar fi molajul pentru corp colorat DELICIA – datorită acesteia, vom oferi tortul nostru un aspect profesional, care poate fi completat cu decorațiuni create tot de noi, folosind molaje din silicon DELICIA DUO. Pentru a întinde crema uniform, vom avea nevoie de o spatulă funcțională sau cuţit. În cele din urmă, să nu uităm de servitorul de prăjituri PRESTO, la urma urmei, trebuie să punem cumva minunatul nostru tort pe farfurii!

Ne plac prajiturile pentru ca nu numai ca au un gust delicios, ci sunt si foarte distractiv de preparat. Tăierea și decorarea sunt activități pe care toată lumea le iubește, indiferent de vârstă, așa că merită să aveți grijă de cât mai multe accesorii pentru coacerea fursecurilor, pentru ca bucătăria noastră să nu se plictisească niciodată. Formele interesante ale formelor îi vor ajuta pe micii bucătari care vor iubi accesoriile moderne pentru coacerea fursecurilor. Micii ticăloși pot găsi formele dedicate lor – în forme speciale și matrițe cu piston DELICIA DUO, care fac posibilă tăierea biscuiturilor perfecte. Biscuiții oferă mult spațiu pentru imaginație, motiv pentru care credem că un set de gadgeturi de bucătărie este complet când, pe lângă accesorii pentru coacerea fursecurilor, avem și >accesorii pentru decorarea lor. Decorarea produselor de patiserie este (imediat după mâncare!) partea cea mai plăcută a preparării dulciurilor de casă. Spatule, forme și ce accesoriiópentru coacerea prăjiturii aveți nevoie?

Accesorii pentru coacere briose – un pic de dulceață pentru toată lumea

Ce să spun, ne place să facem cupcakes! Toate aceste accesorii pentru prepararea cupcakes fac să le prepari cu plăcere. Odată ce ne dotăm cu accesoriile de coacere dulciurile de bază, putem înnebuni și cumpăra gadget-uri care ne vor transforma brioșele în mici opere de artă culinară. Prin urmare, dacă suntem deja deținători mândri de ramekine GUSTO, care sunt accesorii elegante pentru coacerea cupcakes, putem cumpăra ustensile de bucătărie suplimentare. Punch-ul pentru brioșe DELICIA vă va permite să scobiți o brioșă și să-l umpleți cu cremă delicioasă, iar formele pentru brioșe DELICIA în două culori vor face ca produsele de copt mici să arate uimitor. Pentru perfecționiști, recomandăm un dozator de aluat – cu precizie matematică, vom măsura o cantitate egală de aluat pentru fiecare brioșă. Doar completați setul de accesorii pentru coacere cupcakes cu gadgeturi decorative și voila! O rețetă simplă pentru a impresiona pe toată lumea.

Accesorii pentru copt – tot ce ai nevoie

Chiar și cel mai mare bucătar va avea nevoie de accesorii de coacere de bază, fie că este vorba de prăjituri sau pâine. Merită să investiți în accesorii funcționale de copt, datorită cărora implementarea dintre toate ideile de bucătărie vor fi mai simple și mai plăcute. Accesoriile pentru copt de care nu ne putem lipsi sunt, de exemplu, ffoliile de aluminiu și foliile de copt DELICIA. Dacă suntem cofetari de vocație, atunci, în afară de accesorii, ;w la coace fursecuri sau prăjituri, vom avea nevoie și de câteva gadgeturi practice, precum delicia zahăr sau o sită mecanică pentru cernerea făinii – va servi și ca unul dintre accesoriile necesare pentru coacerea pâinii. Nu ne putem imagina o bucătărie fără o singură spatulă PRESTO din silicon – Acest gadget mic, dar incredibil de practic, poate fi folosit atât pentru a amesteca sosul, cât și pentru a îndepărta complet aluatul încă crud din toate părțile. Accesoriile din silicon pentru coacere, fie ca este vorba de cupcakes sau paine nu zgarie vasele, sunt usoare si rezistente. Nicio bucătărie nu se poate lipsi de forme de prăjitură, care sunt accesorii de bază pentru copt. Tartă, brioșe, creme brulee? Nu ne vom teme de nicio provocare culinară dacă ne dotăm în mod corespunzător bucătăria!

To Top