Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Accesorii de bucătărie

Gătitul este o corvoadă obositoare pentru unii, distracție grozavă pentru alții. Indiferent de grupa din care aparțineți, vă puteți face mai ușor să vă pregătiți zilnic mese

gustoase și sănătoase. Cum? Cu unelte inteligente de bucătărie precum: prese de usturoi, tirbușon, deschizători de sticle, spumatoare de lapte, termometre digitale și multe altele. Vă invităm să vă familiarizați cu gama largă de unelte de bucătărie disponibile în magazinul online Restilo. In sortimentul nostru veti gasi atat unelte de bucatarie din lemn, unelte de bucatarie din otel inoxidabil cat si cele din plastic rezistent.accesoriile de bucatarie colectate de noi se caracterizeaza prin functionalitate ridicata, comoditate si usurinta in utilizare. În plus, ustensilele noastre de bucătărie nu sunt doar practice, ci și foarte elegante. Acestea vor completa perfect decorul blaturilor de bucătărie.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Gătește cu idei (inclusiv unelte unice de bucătărie)

Pentru mulți oameni, gătitul este o pasiune, o modalitate de a petrece timpul liber, o oportunitate de relaxare după o zi lungă de muncă. Din păcate, nu toate activitățile din bucătărie sunt ușoare și distractive. Unele ne costă multă voință și efort, sunt dificile și plictisitoare. Cu toate acestea, putem evita acest lucru dacă avem ustensilele de bucătărie potrivite. De exemplu – dacă suntem mari iubitori de usturoi, dar nu ne place să-l tăiem – în bucătăria noastră nu trebuie să lipsească un presă de usturoi. Acest dispozitiv mic, discret va macina cateii de usturoi curatati anterior in cateva momente. Gata cu ochii arzatori si lacrimile sarate care iti curg pe obraji. Durează doar un moment și cu unealta de bucătărie - o presa de usturoi - ne vom ocupa de problema. Cu toate acestea, suntem conștienți că tăierea usturoiului în cuburi mici nu este singura activitate care poate fi extrem de împovărătoare pentru noi. La fel de pacoste poate fi deschiderea unei sticle de vin, mai ales atunci când nu avem un alt instrument de bucătărie la îndemână - un deschizător de vin. Există multe moduri de a deschide un vas, dar nu sunt sigure. Încercând din greu să bagăm un cuțit de bucătărie în dopul care închide gâtul sticlei, ne putem tăia cu ușurință. Nici nu este greu să obții pagube mai grave. Cum să le eviți? Nimic nu este mai ușor, doar folosește un instrument de bucătărie practic și funcțional, care este deschizătorul de vin menționat anterior. Trecerea la următorul grup de produse. Să ridice mâna cel căruia s-a întâmplat să nu termine friptura sau, dimpotrivă, să ardă roast beef. Teoretic, știm cu toții că astfel de carne delicată necesită un tratament termic adecvat și nu numai temperatura ridicată, ci și timpul de coacere sunt cruciale pentru gustul și suculenta lor. Din păcate, în practică lucrurile stau diferit. Este nevoie doar de un moment de distragere a atenției, iar consecințele sunt deplorabile. Cum să preveniți acest lucru? Aprovizionarea cu următorul nostru instrument de bucătărie, termometrul digital PRESTO. Este suficient să verifici din când în când indiciu-ul de pe ecran pentru a ști exact când să scoți vasul din cuptor.

Cafea perfect spumoasă, limonadă răcoritoare - este posibil cu accesorii de bucătărie

În timp ce partea anterioară a fost puțin despre tocarea usturoiului, deschiderea unei sticle de vin și pregătirea fripturii perfecte, în această parte ne vom concentra pe servirea băuturilor. Pentru început – cafea perfect spumată. Cum se obține efectul de spumă pufoasă, care nu cade? Doar agitarea cutiei de lapte nu este suficientă și nici folosirea unui tel obișnuit. Deci ce să fac? Raspunsul este foarte simplu – foloseste un accesoriu de bucatarie sub forma unui spumant de lapte.Sumatorul de lapte este foarte usor si comod de folosit. Alimentat cu baterii obișnuite, nu are un cablu lung care se întinde pe blaturile din bucătărie. În plus, acest tip de accesoriu de bucătărie, în ciuda dimensiunilor sale mici, are o putere cu adevărat mare. Doar câteva minute sunt suficiente pentru a pregăti un cappuccino aromat sau un latte cremos. Restilo magazinul online oferă ceva pentru, dar nu numai pentru băutorii de cafea. Iubitorilor de citrice le vor plăcea cu siguranță accesoriile de bucătărie ușor diferite, cum ar fi un storcator de lămâie. În loc să stoarceți manual lămâile, ceea ce duce adesea la o mizerie uriașă în toată bucătăria și la stropire accidentală de acid de lămâie în ochi, merită să pariați pe soluții fiabile și dovedite. Accesoriile de bucătărie - storcătoarele de lămâie disponibile în magazinul nostru sunt foarte la îndemână, au rezervoare speciale la care merge sucul stors. Nu ocupă mult spațiu în sertarul bucătăriei, iar grija lor este o joacă de copii.

Clasicul nu se demodează niciodată: unelte de bucătărie din oțel inoxidabil

Uneltele de bucătărie din oțel inoxidabil nu sunt doar frumoase, ci sunt încântate de designul lor și de cea mai înaltă calitate a manoperei. De asemenea, sunt foarte rezistente și rezistente la deteriorări mecanice, iar dacă sunt îngrijite corespunzător, ne vor servi ani de zile.Un exemplu de astfel de uneltă de bucătărie din oțel inoxidabil? O răzuitoare, o alternativă la un cuțit tradițional. Cu ajutorul acestui practic instrument de bucătărie din oțel inoxidabil vom curăța legumele în câteva clipe pentru o supă aromată, caldă. Ne putem ocupa si de pregatirea ingredientelor pentru o salata sau de taierea bucatilor de morcov in felii subtiri. Sunt multe întrebuințări pentru decojitoarele și depinde doar de noi cum le folosim. Un alt exemplu de unealtă de bucătărie foarte utilă din oțel inoxidabil este o răzătoare. Modelul HANDY este perfect nu numai pentru a răzui resturile de pâine uscată și a-ți face singur pesmet, ci și pentru a pregăti legumele pentru salată și chiar răzuiți castraveți pentru supa de castraveți. Un alt exemplu de uneltă de bucătărie din oțel inoxidabil este un coș de strecurătoare. Are mânere confortabile, extensibile, datorită cărora nu trebuie să-l punem în interiorul chiuvetei și îl putem agăța între camere. Apoi, pune doar fructe sau legume proaspete în strecurătoare și clătește-le sub jet de apă. Toate impuritățile vor curge pe canalul de scurgere și numai delicatesele vor rămâne în sită.

Ustensile de bucătărie care merită cunoscute și mereu la îndemână

Există iubitori dulci aici? Dacă da, este un lucru bun, am pregătit această parte a ghidului nostru special pentru tine. Continuând lista de ustensile de bucătărie care merită cunoscute, vă prezentăm următoarele sugestii. Pentru început, ceva pentru iubitorii de tarte crocante cu cireșe sau compoturi dulci, răcoritoare. Să scoateți singur semințele din aceste fructe mici și suculente nu este o sarcină ușoară. Cu ustensilele de bucătărie potrivite, însă, ne va lua literalmente un moment. Despre ce vorbim? Săuritori de cireșe, desigur! Aceste ustensile de bucătărie inteligente se vor ocupa din când în când cu sâmburi nedorite. Ba mai mult, nici nu va trebui să le alegem dintre fructele deja golite. Fiecare sămânță va merge într-un recipient special, separat. Nu este grozav? Rămânând pe tema produselor de casă, gustoase. Următoarea noastră propunere este mașina de paste DELICIA, cu care vom pregăti găluște delicioase, de casă. Acesta nu este însă sfârșitul, pentru că vă așteptăm cu încă o porție de ustensile de bucătărie: un deschizător de sticle PET și capace, precum și o râșniță universală HANDY cu patru răzătoare. Ele vor face gătitul de zi cu zi și mai simplu și mai ușor!

To Top