Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Abur

Pregătirea mâncărurilor sănătoase și gustoase este o provocare. Nu numai că trebuie să alegem ingrediente de cea mai bună calitate, dar trebuie și să le pregătim

corespunzător. Există multe modalități de a pregăti mâncăruri, le putem mânca reci, le putem și coace, prăji sau fierbe. Și tocmai cu pasionații de gătit în minte am introdus inserții de gătit cu abur extrem de practice și funcționale în magazinul nostru online Restilo. Cu ajutorul lor, puteți evoca mese delicioase și hrănitoare în câteva momente.Vă încurajăm să vă familiarizați cu sortimentul nostru. Veți găsi aici atât aburi, coșuri pentru abur cât și alte accesorii pentru abur. Datorită lor, vă veți putea bucura de mese sățioase pregătite fără grăsime în fiecare zi. Încă vă întrebați ce inserție de abur să alegeți? Cum să-l folosească? Cum să ai grijă? Special pentru tine, am pregătit un ghid complet pentru lumea inserțiilor pentru abur. Mai jos, vei găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. Vă invităm să citiți!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

De ce să folosiți o inserție pentru aburi?

Prin mâncăruri la abur, le păstrăm gustul profund, aroma și valorile nutritive. Ba mai mult, această tehnică de preparare a mâncărurilor nu ne impune să folosim grăsimi în cantități excesive, care nu sunt recomandate organismului nostru. Dacă, prin urmare, ne pasă să ducem o dietă sănătoasă și echilibrată, din care o mare parte va fi fructe și legume, inserțiile pentru gătit la abur sunt o soluție ideală din mai multe motive. În primul rând, atunci când decideți să cumpărați inserție pentru abur, nu este nevoie să cumpărăm un abur special sau un abur electric care îndeplinește aceeași funcție. Acesta este un economisitor uriaș de spațiu - care va fi apreciat de proprietarii de apartamente mici, în care fiecare centimetru pătrat liber este la o primă. În plus, achiziționarea unei inserții pentru aburi este o cheltuială mică, spre deosebire de cumpărarea de vase mari și grele sau de dispozitive specializate. Totuși, acesta nu este sfârșitul. Inserția pentru gătit cu abur va aduce la viață oalele care devin praf în dulapurile noastre de bucătărie atunci când nu sunt folosite. Pentru a folosi proprietățile unice ale inserției de abur nu trebuie să cumpărăm un nou set de oale, îl putem folosi cu încredere pe cel care ne-a servit cu fidelitate ani de zile.

De neînlocuit la pregătirea meselor: aparate cu aburi

Produs extrem de versatil. Se potrivește cu ușurință atât ghivece mai mici, cât și mai mari. Despre ce vorbim? Aparatul cu abur, desigur. Datorită construcției sale neobișnuite - o duzină de segmente au fost atașate de marginea metalică, deschizându-se ca petalele de flori - strecurătoarea pentru gătit cu abur va fi perfectă pentru oale de diferite dimensiuni.Așa că nu trebuie să ne facem griji. faptul că acel tip de accesoriu nu va fi compatibil cu vasul pe care îl avem. Ceea ce este extrem de important, aburătorul cu abur nu ocupă prea mult spațiu în sertarul din bucătărie când este pliat. Nu trebuie să pregătim un raft sau un dulap special pentru depozitarea acestuia. Abur pentru abur doar ascunde-l între tacâmuri și... gata. De asemenea, îngrijirea aburatorului nu ar trebui să fie o problemă pentru nimeni. Coșul pentru aburi poate fi spălat manual cu un detergent ușor, dar îl putem spăla și în mașina de spălat vase, ceea ce în sine este un economisitor enorm de timp și energie.

Multifuncțional - coșuri cu abur

Coșurile cu abur sunt ușor diferite de filtrele cu abur. În primul rând, coșurile pentru abur au o formă și o dimensiune specifice. Nu le putem modifica liber. Totuși, asta nu înseamnă că sunt mai puțin funcționale, nimic nu ar putea fi mai greșit! Dacă vrei să-ți începi aventura cu aburirea cu coșuri aburinde, cel mai bine este să faci aprovizionare cu câteva bucăți deodată. În timp ce în cazul strecurătoarelor pentru abur am putea folosi doar o sită odată, având la dispoziție coșuri pentru abur, putem scufunda cu ușurință mai multe coșuri pentru abur în oală în același timp.Ce înseamnă asta pentru noi? Putem folosi potențialul maxim al felului nostru de mâncare și putem găti un alt tip de legume în fiecare dintre coșuri, de exemplu, unul dintre coșurile de aburi pentru buchețele de conopidă, celălalt pentru bebeluși. cartofi, iar al treilea pentru morcovi mici. În acest fel, în loc să murdărim trei oale separate, ne putem pregăti întreaga cină într-un singur fel de mâncare. Aceasta este o opțiune extrem de convenabilă. În loc să scotocim prin dulapurile de bucătărie și să scoatem întregul set de oale de bucătărie, ne putem limita cu îndrăzneală la un singur fel de mâncare. Gândiți-vă doar la timpul pe care îl economisim dacă nu spălăm o grămadă de oale murdare! Și toate acestea datorită coșurilor aburinde, care după gătit, pur și simplu se clătesc sub jet de apă și se aruncă în mașina de spălat vase. Rapid, ușor și nedureros.

Alte accesorii pentru aburi

Pentru a ușura procesul de pregătire a unei cine delicioase pentru întreaga familie, merită să căutați accesorii pentru aburire care ne vor ajuta. Accesoriile pentru gătit cu abur, cum ar fi vasele din silicon, par a fi indispensabile în bucătăria oricărui iubitor de gătit. Inserțiile pentru abur, sitele pentru abur și coșurile pentru abur au mânere la îndemână, dar nu trebuie să uitați că acestea, sub influența aburului fierbinte, se încălzesc semnificativ și când ne prindem dacă le atingeți cu mâna goală, s-ar putea să te arzi. Pentru a evita acest lucru, trebuie doar să ajungeți la accesoriul pentru abur menționat anterior și... problema dispare magic. Un alt accesorii pentru abur pe care ar trebui să-l cunoașteți, inserțiile pentru abur din silicon. Sunt foarte usoare, pot fi rulate si ascunse in fundul sertarului din bucatarie. Fabricate dintr-un tip special de plastic, nu reacţionează chimic la contactul cu alimentele gătite. Nu îi afectează gustul și mirosul. Când discutăm despre accesoriile pentru abur, nu ne-am putut abține să nu menționăm diferitele tipuri de clești și spatule de bucătărie. Sunt extrem de utile atunci când transferați legumele și fructele fierte direct în farfurii.

Inserții pentru aburire: rezumat

Sperăm că mini-ghidul nostru v-a încurajat să experimentați cu abur. Acest mod de preparare a mâncărurilor nu este doar rapid, dar asigură și faptul că preparatele preparate își păstrează gustul unic, aroma și valorile nutritive valoroase. Vă încurajăm să vă familiarizați cu sortimentul magazinului nostru online Restilo. Veți găsi inserții pentru gătit cu abur, strecurătoare pentru gătit cu abur, coșuri pentru gătit cu abur și alte accesorii pentru gătit cu abur. Acestea vă vor ajuta să evocați mese sănătoase, hrănitoare, fără un gram de grăsime inutilă. nu crezi? Vedeți singur!

To Top